Nervöst :-)

Idag är första dagen på mitt nya jobb
Det ska bli spännande men jag är lite nervös, oj vad jag längtar tills man har varit där i ca två månader och kan det man ska göra samt är varm i kläderna
Bara jag slipper presentera mig framför alla, det är verkligen det värsta jag vet :-(
Jag börjar kl 10 och har ingen aning om hur länge jag jobbar, idag tar jag inte med mig mat utan äter kanske med ngn på jobbet, får se hur dom gör där borta
Nåja jag berättar mer sedan
Mormor ska komma hit idag och baka samt tar med Teddi på stan i eftermiddag, ikväll är jag barnfri och har mig själv att ta hand om imorgon bitti
Tjingeling och tänk på mig idag!!!

Sista dagen som arbetslös :-)

Imorgon börjar mitt nya liv, jag börjar arbeta och det ska bli så roligt så idag är det min sista dag som arbetslös.
Jag har sovmorgon till kl 10 och har ingen aning om hur mina tider ser ut sedan, vet inte riktigt mina arbetsuppgifter men det blir nog skoj och framför allt spännande
Det kommer att bli en omställning men superskoj, förstår inte hur jag ska orka upp på mornarna men det fixar jag nog, kidsen kommer att få ta hand om sig själv lite mer och veckorna jag har barnen kommer att bli jobbiga men men det är bara att bita ihop.
Detta är nackdelen med att vara ensam, jag har ingen som kan hjälpa mig :-(

Jag är så trött idag, har varit en natt med koll på Tin-Tins blodsockervärden och jag har varit på stan med mamma.
Jag hittade ett par jeansleggings som var lite coola :-) och lite toalettsaker typ nagelfil, hårfärg mm.

Nu har vi ätit middag och jag har " egentid".
Teddi är hos Vendela och har sedan fotbollsträning och Tin-Tin är på stan med mormor, morfar ska på fotboll Häcken mot ngt lag.
Kidsen brukar få en egen dag på stan med mormor så imorgon är det Teddis tur

Tjingeling!

15 år i Göteborg

Idag är det exakt 15 år sedan Estonia sjönk, hemsk historia och en dag jag aldrig glömmer då det var min första dag/morgon här i Göteborg.
Jag minns att jag trodde att det var ett skämt men insåg väldigt snabbt att det var på riktigt.
Då var jag nyss fyllda 20 år, ung och formbar, hade sagt upp mig från jobbet på Max Hotell som frukostvärdinna och hade ingen aning om vad jag skulle bli och vad som skulle hända i mitt liv.
Jag kom från lilla Luleå med mina kläder och en tv men kände att jag hade inget att förlora, Luleå hade ju funnits kvar om jag hade ångrat mig och jag tror även jag hade fått mitt jobb tillbaka :-)
Men men jag är kvar och trivs jättebra !!
Göteborg är en liten storstad och påminner väldigt mycket om Luleå samt jag åker ju upp väldigt ofta och är lyckligt lottad som har två städer som hem. Sommaren i skärgården är underbar samt snön på julen och skoter åkning på påsken. 


Idag har jag varit på shoppingtur med mamma och pappa.
Vi hyrde en liten bil och åkte ut till Bäckebol -  Ikea där vi även åt en god lunch samt handlade lite ljus, jättefin wokpanna, vinglas, lampor mm
Mamma och pappa shoppade överkast, lampor och lite annat, sedan åkte vi vidare och det blev en skrivare till mig samt en tv till stugan till mor och far

Vi åkte hem med allting och sedan det roligaste av allt, Ica Kvantum hihihi
Mamma och jag gick loss och fyllde snabbt upp kundvagnen med massor av gott, jag ska laga lite mat i helgen så jag har matlådor till jobbet.



Pappa var riktigt duktig som chafför idag, super !!!
Här sitter han på Ikea och väntar på oss, jag har fått mitt shoppande av pappa, han är helt galen när det gäller priser och att handla hihihi Tin-Tin, jag och pappa är likadana. :-)

Åt en god middag här hemma och sedan åkte mor och far vidare hem till Ubbes lägenhet.
Tin-Tin och jag åkte ner till stan, skrivaren jag köpte kräver mer minne i datorn så jag måste uppgradera datorn, suck, jag är inte så bra på sådant och måste ta reda på vad jag har för dator mm
Ibland behöver man en man här hemma vare sig jag vill eller inte haha

Vi shoppade loss lite på Lindex och Veromoda, nu har jag en bra jobb garderob men ska försöka hitta mig ett par byxor imorgon.
Nu är det Idol och sedan Hollywood fruar sedan krama kudden, jag är helt slut !!!



Gott och Blandat


Trötta tjejer kom hit efter dansen idag, det hade varit roligt igår kväll och Teddi var nöjd med presenterna och allt runtomkring men det hade blivit sent så ikväll blir det en tidig kväll.
Vi käkade lunch och åkte ner till Liseberg, det var jätthärligt väder här i Göteborg idag och lite folk så det var ingen kö till attraktionerna.
Tin-Tin som åker allt åkte kanonen, bergbanan och balder, morfar åkte med på dom två sist nämnda och han var alldeles uppspelt efteråt, se bild nedan :-)
Mormor jag och Teddi spelade på alla godis hjul men ingen tur alls, promenerad och tittade på alla människor samt åt gott på restaurang
Sista hjulet vi la på på vägen ut vann Tin-Tin stjärnvinsten !!! Gott och Blandat.
Jippie vad glad hon blev och Teddi blev mindre glad men jätteskoj
Nu är vi hemma och det blir tv och en lugn hemmakväll.
Imorgon har pappa och mamma hyrt bil, vi ska åka till netonnet samt ikea så det blir spännande.
Tjingeling!









 





Tin-Tin fick med sig morfar i Balder :-)





Jag, pappa och mamma






En överlycklig Tin-Tin, vann på nr 18



 


Jul jul strålande jul eller dj-la jul !!

Det är tre månader till jul och alla ni som känner mig vet att jag älskar födelsedagar och julen är ju det näst bästa
Jag har haft turen i alla år att få åka upp till norrland med kidsen, vi går på julkalendern en teater i parken och det bästa av allt vi får en vit jul dvs snö
Peter har inte varit mycket för julen men nu på senare år har han ändrat sig och det är ju helt perfekt att en människa kan ändra sig :-)
När kidsen var små åkte vi upp och Peter var inte alltid med, var han har varit behöver jag inte ta upp här men oftast har han arbetat juldagen mm och då har det varit svårt att få billiga biljetter hem igen
Det är ju inte billigt att resa i sverige, en biljett för mig och kidsen går på ca 5000 kr tur och retur, flygbiljetter kan man få tag i om man har tur och är ute i god tid ( vilket vi ej var i år )

Jag har bokat resa upp i år då SJ släppte biljetterna tidigare än vanligt så det fanns ej så mycket att välja på
Eftersom jag har fått jobb känner jag att jag inte kan ta ledigt så mycket så iår blir det bara ngr få dagar hemma i Luleå
Det är egentligen inte min jul då vi kör varannan men när det var min jul sist åkte kidsen till Afrika med Peter och Rebecca.
Det var ett äventyr för dom men dom vill inte åka utomlands ngt mer över julen, mitt önskemål det året var att dom skulle åka efter julafton men enligt Peter fanns det inga biljetter så det blev ej så.

Vi firar ju varannan jul med min kusin och hans familj, Emma 6år och Theo 3 år så i år är dom uppe i Luleå
Jepp det blir två år i rad för mig men annars blir det ju fel, (det blev ju två år i rad för Peter ), det är väl inget konstigt ?????
Min tanke var även att nästa år är lillebror lite över ett år och det är roligare för kidsen än i år då han bara är ngr månader och typ sover hela tiden samt att vi får fira med kusinkidsen.

Oj vad långt det blev men Peter är vansinnig och arg ( som vanligt är det alltid ngt ) men nu blir det så här i år, jag hade inget att säga till om Afrika och det är ju roligare att fira jul när det är lite barn med.

Så jul jul strålande jul att det alltid ska vara ngt som inte passar.... dj-la jul brukar jag säga!

Vad tycker ni? Har jag gjort fel?



Bokmässan

Idag var vi uppe tidigt för att gå på bokmässan och lyssna på melodikrysset live :-)
Teddi cyklade på fotbollsträning och Tin-Tin och jag åkte ner för att möta upp mormor och morfar
Det var hur mycket folk som helst som skulle lösa melodikrysset, men vi fick hyfsade platser och det var lätt idag så vi klarade allt. Tin-Tin trodde det bara skulle vara pensionärer där och tycker vi är pinsamma men jag kan säga att det var många där i min ålder, medelåldern var nog 40-45 år.
Här är lite bilder, inte dom bästa men jag ville inte stå och vifta med kameran som vissa andra haha, jag försöker göra det diskret :-)

Programledaren Anders samt på piano/orgel Lennart Palm från Lerum



Här är mina älskade föräldrar
Mamma har ju ont i foten och det blev inte bättre efter allt stående och promenerande idag samt pappa har ont i ryggen så vi åkte hem och käkade en sen lunch när vi var nöjda.
Vi hade planerat att mor och far skulle sova över här men det blev ändrat så dom åkte hem till brorsans lägenhet så jag får vila och sova ut imorgon.
Helt ok, jag får ta hand om mig själv ikväll och jag var också helt slut efter bokmässan så jag har vilat en stund men känner mig fortfarande trött.
Jag tror att jag är trött efter veckans alla intervjuer samt allt strul med ekonomi pga Peter, men livet är ju upp och ner- som en bergochdalbana.
Men så gott att jag har fått mig ett jobb, så skoj !

Jag har en bingolott men ska även se vem som blir kidnappad i Här är ditt liv samt håller tummarna för Jannike i Kändisdjungeln, har laddat upp med lite godis och ska ha mysigt, har varma mackor med tonfisk i ugnen som jag snart ska njuta tillsammans med en god sallad.
Jag hoppas kidsen har superskoj men får nog höra alla detaljer imorgon.
Ta hand om er och ha en skön kväll


Jag är oemotståndlig !!!!

Det har varit en bra dag idag eller helt underbart bra!
Jag är så glad att jag har fått jobb, började få lite panik då det är så många som blir utan jobb men jag har sådan tur med det mesta och visste att det skulle ordna sig men visst känns det skönt att det är klart. 
Man kan ju inte annat än tycka om mig :-) så jag visste innerst inne att jag hade fått det .

Mamma och pappa kom hit efter lunch och pappa har fixat iordning kidsens cyklar, höjt styre och sadel samt satt på nya lampor mm - man behöver en man ibland hihihi
Vi åkte ner en sväng på stan, HM och Gina tricot, kidsen fick lite nya kläder och sedan blev det hemma gjord glutenfri pizza till middag.
Det var så gott, kräftstjärtar, salami, skinka, ananas och champinjoner la vi på, mums.

Imorgon har Teddi sitt kalas hos Peter, hennes kompisar ska sova över och hon längtar.
Tin-Tin och jag åker ner till bokmässan på morgonen med mormor och morfar, vi ska se/lyssna på melodikrysset live :-) samt gå runt och titta, pappa ska nog leta kändisar hahaha han är värre än mig :-)
Teddi har fotbollsträning och ska sedan fixa för kvällen så hon hänger inte på, hon längtar så efter lillebror också så hon ska nog snosa bebis, mysigt.


Jag är så lycklig att jag har fått jobb och jag lyckades även förhandla till mig 5 veckors betald semester och är jättenöjd med min lön. 
Är så laddad att komma ut och få nya arbetskamrater samt att få ngt vettigt gjort på dagarna.
Det som var så positivt med detta företag var deras syn på livet/personalen och hur dom vill ha det på en arbetsplats och det passade precis mina värderingar.
Jag har ju varit på ett antal ställen och vet hur jag vill ha det samt vet hur jag absolut inte vill ha det.
Detta kommer att bli toppen och dom ville även ha ngn som har ideer samt kan se företaget med nya ögon, helt perfekt !
Jag startar på onsdag kl 10 och det ska bli så roligt.
Nu börjar mitt nya liv.
HURRA HURRA HURRA - jag är så bra !!!

Här kommer bilder på det bästa jag har:

Teddi i sina nya kläder, kjol från HM och top från Gina Tricot



Tin-Tin i min väst samt sina älskade Hunter stövlar


Inte arbetslös längre

Jag har fått jobb och börjar på onsdag kl 10.00, fick den lön jag ville och 5 veckors semester hihihi
Så roligt och helt perfekt
HURRA HURRA HURRA - jag är så bra !!

Mormors köttbullar

Middag med mamma och pappa, mormors goda köttbullar :-)


Teddi hade match på Heden mot Lerum, dom vann med 1-0 och det var en jättebra match
Det var kallt som tusan och det blåste
Kidsens kompisar Hanna och Frida kom ner och tittade




Grattis till Malin och Fredrik som har fått sin lilla flicka - HURRA HURRA HURRA !!


Nytt jobb ????

Nu har jag varit på intervju och det kändes kanon. Karin som jag träffade först gillade mig och ville att jag skulle träffa cheferna, tyvärr var tjänsten tillsatt men dom har kommit på en ny tjänst som dom tyckte skulle passa mig om jag var intresserad
Har inte fått ngt slutgiltigt besked men det känns som om jag har fått jobb och börjar nästa vecka
Jag skötte mig bra och den nya tjänsten skulle passa mig perfekt, fick gå runt och se hur personalen såg ut
Jag får besked på måndag men jag hoppas !!
Jag är så dålig på att löneförhandla men sa en bra summa som hon tyckte var ok  :-)

Nu kom mamma och pappa, kojjan är snart full för kidsen ramlar in vilken stund som helst
Hörs ikväll!

Intervju

Nu ska jag dra iväg på intervju nr 2.
Mamma och pappa är på väg till Göteborg men tåget är två timmar försenat. 
Ikväll har Teddi fotbollsmatch på Heden kl 18.30 så vi ska åka ner och hejja
Hörs sedan och glöm inte att hålla tummarna !!!!!

Stolta storasystrar !!!

Här är bilder på tjejernas lillebror Totte.
Dom är så stolta och glada,  dom är och hälsar på på BB så dom kommer hem senare ikväll
Presenten till Rebecca ska överlämnas, ett jättefint Totte namnsmycke från http:www.namnsmycket.se

Teddi - stolt lillasyster men nu även storasyster


Visst är det fina bilder? ( Jag har inte frågat om jag får lägga ut dom men det tror jag :-) )

Hoppas ni får en skön kväll, jag sitter vid Tin-Tins laptop och den är grym, får sätta upp en på önskelistan :-)
Jag har städat så det är fint när mamma och pappa kommer imorgon, dom sitter på nattåget nu och är på g.
Ta hand om er!!


Grillning imorgon igen!!

Jag fick precis ett samtal från företaget jag var på intervju igår, dom vill träffa mig igen för en andra intervju så imorgon blir nästa grillning
Jätteskoj och då gillade hon mig, ska bara se till att person nr 2 gör det samma hihihi
Tin-Tin har en kompis här och hon är vegetarian så jag fick klia mig i huvudet för att hitta på ngt till middag
Jag är ju så dålig på att laga mat överhuvudtaget men hade konstigt nog wokgrönsaker i frysen så det löste sig till slut, gjorde även pannkakor så det blev mätta tjejer

Tjejerna åker upp till BB ikväll och ska se Idol med sin lillebror
Tjingeling!!


Totte är här :-)

Kidsen har fått en lillebror, Totte föddes igår vid halv elva och vägde runt 3,7 kg (inte så mycket :-) )
090922 dagen efter Teddi
Tjejerna åkte upp till BB imorse med Peter och är nog glada och spralliga.
Jag får nog se bilder när dom kommer hem, se deras bloggar senare idag så har dom säkert lagt upp bilder.
Hanna och jag har gått 5 km i Skatås och det var skönt, städat lite och tvättat.

Imorgon kommer mor och far med nattåget, dom kommer nog in till centralstationen vid elva men åker först till brorsans lägenhet ( där dom ska bo/sova ) och packar upp för att sedan komma hem till mig så dom är här när kidsen kommer från skolan


Hörs senare ! Tjingeling

Totte är på väg ut

Tin-Tin och jag har rensat källaren och tagit bilder på smycken mm som jag ska sälja
Teddi har haft fotbollsträning och nu ser vi Idol
Peter och Rebecca har varit på BB sen halvåtta imorse och Peter ringde precis och hon är öppen 10 cm så snart är Totte ute
Vi väntar med spänning och kidsen vill åka upp på BB och hälsa på så fort dom får :-)
Jag får nog inte hänga på hihihi
Uppdaterar senare men nu är lillebror här vilken stund som helst och kidsen är så spralliga


Intervju

Jag har precis kommit hem ifrån en jobbintervju på ett företag som ligger centralt i fina fräscha lokaler
Det var den bästa intervju jag har varit på, samtalet flöt på hur bra som helst, jag svarade ärligt och var lugn och så bra som bara jag kan vara :-)
Inga konstiga frågor och det hela hänger nog på om hon gillar mig eller inte.
Hur kan man inte gilla mig???

Jag vill verkligen ha detta jobb och det skulle passa mig perfekt ! Håll alla tummar ni har.



Företaget hade fått in över 350 ansökningar och ska vänta ansökningstiden ut som är i oktober så antalet lär ju öka. Jag är så glad att jag har fått en chans genom intervju och hoppas att jag får komma på en till, det som det hänger på är personligheten och om man passar in i gruppen och det hoppas jag verkligen.
Jag är ju en go och sprallig tjej, omtänksam och lätt att ha att göra med så jag borde ju få börja imorgon haha

Arbetstid:  heltid samt kontorstider och snabbt att ta sig dit - kan ej bli bättre ( jo om lönen är gigantisk )

Snart ramlar kidsen in, Teddi har fotbollsträning och det blir läxläsning samt mys i soffan vid varsin dator och tv
Teddi har fått ett paket hem i brevlådan från Emilia i Boden, spännande och hon hade med sig tre paket glass till skolan som hon skulle bjuda på.
Det är regn och grått här i Göteborg men det är ju som vanligt, ta hand om er och ha en skön tisdag!
Tjingeling




Vilken härlig dag!

Här sitter Teddi med sina presenter, apan fick hon av Tin-Tin och pappa Peter när hon kom till världen 980921 kl 04.04 vikt 4480 gr ( 4,5kg)

Oj vad vi har haft en bra dag och Teddi är mer än nöjd.
Jag hade blåst upp ett 20-tal ballonger när dom kom hit imorse och det blev lite presentöppning
Teddi fick en rosa Nolita dress samt jättefina armband.




Sedan åkte vi in till stan för att äta lunch på Jensen Bofhouse och tittade lite i affärer.




På restaurangen fick vi ballonger och en flagga på bordet, hurra!!!


Teddi fick sin efterlängtade I love GBG tshirt och när vi kom hem öppnade hon paketet från oss alla ( morbror Ubbe, mormor och morfar ) som var en jätte fin vit bärbardator.




Vi har haft gäster sedan tidig eftermiddag och Teddi blev överraskad för hon trodde inte att ngn skulle komma, Vendela kunde tyvärr inte komma :-(
Presenter : en svea mössa, fotboll samt ett halsband och choklad
Vi har ätit tacos och fikat massor av godsaker, Teddi hade önskat sig en kladdkaka och kakor så det blev det :-)



TACK alla för att ni gjort Teddis födelsedag så bra, vi har haft en superskön dag och kväll.
Sebbe, Malin, AnneLise och Martin mm

Nu får Totte komma när som helst, Teddi har fått sin födelsedag och får ha den som sin egen samt före lillebror, yes :-) På släktkalaset igår fick hon pengar och kläder, av Peter ska hon få en resa till London ( bara hon och pappa) ngr dagar och det blir nog superskoj och ngt som hon längtar efter, jag tycker det är super då dom behöver komma ifrån och få lite egen tid (  jag hoppas bara att det blir av :-) )

PS Imorgon ska jag på en intervju, håll tummarna !! Det verkar superbra och företaget ligger centralt , helt perfekt DS


Teddi 11 år !!!!

Idag fyller min lilla goa tjej Teddi 11 år
Tänk att det är så länge sedan man "bajsade" ut denna 4 kg klump hahaha
Hon har sovit hos Peter men kommer hit senare då vi ska ner till stan och sedan blir det fika och middag hemma
Här kommer lite bilder från åren som varit
Grattis min älskade Teddi

HURRA HURRA HURRA








Mys helg

Helgen har varit lugn och skön
Teddi har varit hos mig då hon har haft fotbollscup i Skatås. I lördags var jag med hela dagen, det var jättefint väder så jag har suttit i solen och fått lite färg. Teddi är superduktig på fotboll men tyvärr förlorade dom nästan alla matcher. Hon har haft en rolig helg och är jättenöjd, träffat nya kompisar och idag är det släktkalas hos Peter ( jag är inte inbjuden men hade inte velat gå ändå hihihi har gjort mitt med släkten Hernqvist :-)

Vi har haft mys på kvällarna, sett Idol mm samt umgåtts, kramats och busats. 
Idag har jag städat och cyklade ner till Ica för att handla inför morgondagen, det började ösregna så jag var pissvåt när jag kom hem igen :-)
Här är lite bilder:





Imorgon har kidsen studiedag så vi ska ner till stan för att sedan på eftermiddagen bjuda på lite fika och så blir det tacos till middag
Lillebror har inte kommit men tydligen har Rebecca börjat få värkar så det är nog på g. Kidsen ser framemot bebisen men vi hoppas hon kan hålla igen till tisdag hahaha Vi vill verkligen inte att han kommer på Teddis födelsedag.
Jag har slagit in födelsedags presenter och ser så framemot imorgon, jag och Teddi älskar kalas och presenter och jag hoppas hon blir glad hihihi


Hoppas ni har haft en trevlig helg
Ikväll blir det bingolotto och jag hoppas jag vinner, ngn gång måste jag ju ha tur!
Jag ser framemot veckan som kommer då mina föräldrar kommer på torsdag samt att jag har kidsen denna veckan. Vi har inga stora planer utan det blir vad det blir, till helgen blir det Liseberg och så är jag så sugen på kräftor och räkor.
Tjingeling!!


Teddi bus och mys

Här hittade jag en bild när Teddi är ca 3 år sittandes med en banan i Vasaparken.

Teddi bus ringde och ville sova hos mig och självklart får hon det !
Hon har fotbollscup i Skatås imorgon och vill cykla dit och tyckte att jag bor ju närmare så om det gick för sig.

Jag ska möta upp henne med cykeln och så ska vi köpa lite gott för kvällen, blir en skön hemma kväll med tv och kramar. Mamma är mamma :-)
Tjingeling!


Omogen? Jepp !

Sitter här med värsta huvudvärken och är inte på topp, äntligen fredag eller vad säger man?
Idag skulle jag har träffat min väninna Hannele för en trevlig lunch men det kom upp annat så det blev inte som jag hade planerat
Förlåt Hannele :-( jag som såg framemot detta men hoppas vi kan ses snart igen !

Tur att man kan se framåt i livet men tyvärr så kommer det förflutna ikapp en ibland, jag har lärt mig mycket här i livet och hoppas man lär sig av sina misstag
Ett tips - skriv aldrig på ngr papper och lita endast på dig själv !

Nu längtar jag tills måndag då Teddi bus fyller 11 år och jag hoppas dagen blir den bästa för henne, kidsen har studiedag så vi ska äta lunch på favoritrestaurangen och så blir det tårta och fika hemma
Hoppas ni får en härlig fredag och en bra helg
Tjingeling!

Här kommer en bild, inte den mognaste men så här känner jag mig idag, det finns bara en människa som kan göra mig så arg och till en helt annan människa än jag är, som jag inte känner igen, fy mig! Tillägnad .....

Köksgardiner

Idag fick jag hem mina köksgardiner som jag har beställt, jag vet att jag inte ska handla mer men dom jag har nu har ngn spillt rödvin på och det går inte bort i tvätten samt att mor och far kommer nästa vecka och då måste jag har fint hemma :-) ( jag är så duktig på bortförklaringar hihi)
Jag älskar ju dom jag hade så jag beställde nya och så dessa med mörkare botten.
Nu vet jag inte vilka jag ska sätta upp. Vilka tycker ni??
 

Vilka problem jag har eller hur?
Jag måste snart få mig ett jobb då det inte händer speciellt mycket på dagarna, känner även att jag börjar bli lite grinig och sur och det är det inte värt! 

Idag har jag ialla fall fått mig en promenad i Skatås med Hanna och Chaplin, vi gick 5 km och det var jätteskönt. Sedan blev det en lång fika och det är alltid lika trevligt. Jag har inte många vänner men dom jag har är dom bästa. Hanna är en del av min familj, hon ger mig råd och peppar mig samt känner mig in och utan, hon är jätteviktig för mig - Love you !

Detta är Chaplin ( tog bilden från Hannas facebook, hoppas det är ok? )


Fick en bild på vår Jerrybåt av mor på mms idag så jag ska lägga in den senare, båten är jättefin och det ska bli så roligt att köra omkring med den nästa sommar.
Jag ser också framemot mor och fars besök till veckan, vi har ju varit tillsammans i två månader i sommar så nu längtar jag efter dom.
Nu blir det soffan och Idol. Hoppas ni får en härlig kväll, tjingeling!

Pengar gör ingen lycklig men visst underlättar det !!!

Fy vilken tråkig dag jag har haft idag, vaknade jättesent och bara det gör mig grinig, jag vill komma upp på morgonen så inte hela dagen hinner springa förbi mig.
Det är sällan jag är sur och på dåligt humör men jag är så trött på att gå hemma och inte göra någonting vettigt!

Jag tog en cykeltur till apoteket och sedan har jag varit hemma och tagit det lugnt. Jag har gjort en ansiktsmask och färgat ögonbryn samt det få och korta ögonfransar som jag har.

Teddi kom förbi innan hon cyklade hem till Peter. Hon har fotbollscup i Skatås i helgen så det blir skoj.

Jag har även betalat räkningar och försökt göra en budget och det gör ju inte humöret bättre :-(
Hur jag än gör så får jag det inte att gå ihop, tur att mamma och pappa kommer ner nästa vecka så jag får hjälp och sällskap. Men men som jag brukar säga och har erfarenhet utav "jag är hellre fattig och lycklig, än rik och olycklig"
Här kommer lite bilder från dagen :

Mitt köp på apoteket, rengöring, dag och natt kräm samt en ögonkräm.
Matchar perfekt i vårt fina blåa badrum.


En liten del av Tin-Tins mediciner.

Nu blir det tv i soffan och sen ska jag krama kudden
Hoppas ni får en skön kväll och ta hand om er!


En hög dotter och en massa bebisar

Tin-Tin kom hem från skolan då hon hade jättehöga värden, mätaren visade HI och det är inte bra samt att hon hade ketoner i blodet :-(
Hon var illamående och trött så hon har sovit på kökssoffan och jag har kollat hennes blodsockervärden var tioende minut. Nu är äntligen värdena som dom ska men det är inte lätt, blir galen på denna sjukdom ( diabetes ), vissa dagar har man ingen koll på hur det kan bli som det blir.


Teddi fyller 11 år på måndag och gissa om hon längtar, hon är som jag, älskar kalas och att fylla år :-)
Hon har en lång önskelista och skolan har studiedag på måndagen så hon har önskat sig ett besök på vår favoritrestaurang Jensens Bofhouse. Kanske blir det pyjamas party hos Peter och Rebecca men det beror ju på när Totte ( kidsens lillebror ) vill komma ut till världen. Han var beräknad förra fredagen så nu är det övertid, jag hoppas han kommer vilken dag som helst så dom får varsin födelsedag.

     
Det är mycket bebisar som väntas ut i vår omgivning nu, en väninna till mig ska ha sitt första barn om två veckor, en annan ska ha om tre veckor och grannen över har fått i helgen.
Visst är det mysigt med små bebisar men jag är glad att mina kids är stora och vill nog inte ha fler barn men man ska aldrig säga aldrig, jag är ju hyfsat ung och träffar man ngn i framtiden utan kids så får man kanske tänka om men helst inte. Jag har ju redan dom bästa barnen !!

Här är en bild på dom när dom är i sin busigaste ålder, se vad söta dom är !!
Tjejerna är jätteglada och spända över att få en lillebror men det blir nog en omställning och mycket nytt så jag vet vad jag har att vänta, jag är beredd.
Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en skön kväll
Tjingeling !!




Idol till Scandinavium

Idag har jag bokat biljetter till Idol när dom kommer till Scandinavium den 4 december
Vi fick kanonbra platser och jag hoppas kidsen blir glada :-)

Vi kommer att sitta på rad 7 i det röda fältet, så roligt !!

 


Tyst och tomt

Idag är det min barnfria vecka och det är alltid en skum känsla
Jag älskar mina veckor med tjejerna, det är så tyst och tomt här hemma så fort dom inte är här så idag har jag haft en tråkig dag
Gick en morgonpromenad 5 km i Skatås med Hanna och Chaplin och har sedan städat och tvättat.

Åkte in en snabbis till stan för att byta en tröja som inte passade, träffade upp kidsen som skulle möta upp Peter ( sin pappa ) men dom var på jättedåligt humör så det var inte roligt :-(
Kvällen har jag tillbringat i soffan framför tv:n, såg Svenska Hollywood fruar och helt sjukt vilka korkade uppsnofsade människor det finns ( syftar på Paul Ankas fru, blää )
Sen var min stora idol på Roast på Berns, Pernilla Wahlgren - hon är helt fantastisk, helt grym !!!
Jag skulle aldrig klara av att sitta så och ta emot en massa skit, hon har verkligen självdistans och är helt suverään, avslutningen hon gjorde var så bra !! Go girl!


Nu ska jag sova och hoppas få sova ut imorgon, längtar efter mina tjejer :-)
Ta hand om dig och våta drömmar!!!

Bingo!







Oj vad seg jag har varit idag, blev lite sent igår men oj så roligt vi hade :-)
Teddi har varit på dans samt uppe vid Skatås och spelat fotboll med Hanna, Frida och Vendela.
Tin-Tin har gjort färdigt min header och visst blev den fin ? Vad tycker ni?



Sebbe kom hit och vi tog en promenad till Ica Kvantum för att inhandla bingolotter för kvällens spel samt har ätit en god middag.
Imorgon är det vardag och jag ska kontakta lite folk ang jobb, har kommit på vad jag vill arbeta med !!


Blir nog även att vi tittar på fortsättningen på Ensam mamma söker, känns sådär skoj men men roar väl en stund
Hoppas ni får en trevlig kväll.
Tjingeling!!


Lördag på Liseberg




Teddi ville inte följa med på Liseberg så hon tillbringade dagen hos Vendela där hon även sov över.
Det är inte ofta hon sover över hos kompisar så vi är så stolta över henne idag !!



Det var en fin dag men hur mycket folk som helst på Liseberg, Tin-Tin blev låg så hon var tvungen att äta
Vi hann bara dit innan det blev dags för mat och det var bara början :-)







Långa köer och dofter av popcorn, korv samt majskolvar gjorde att vi satte oss på en bänk och tittade på folk samt åt igen :-)

 





Detta tyckte jag var superskoj då Tin-Tin är gluten, detta är vad hon inte kan äta :-)



Dagens outfit
Vita jeans, svart tunika, svart jacka, svarta converse samt svart sjal
Jag som älskar färg men tyvärr blir det oftast svarta kläder.







Sebbe var med oss hela dagen, följde med oss hem och vi lagade fläskfile, potatismos ( som jag kände för att sätta i ugnen för att få den hårda brända ytan ) samt sallad.
Gjorde en korv variant på moset och herregud vad vi skrattade, det ser helt sjukt ut men var grymt gott
Kvällen blev tokig, Här är det liv på tv, hög musik i stereon och många skratt
Tur Tin-Tin är van vid sin halvgalna mamma, dansades på bordet och busade :-)



Ny sommarleksak!!

Kidsen har fått en ny sommarleksak !!!
Vi har köpt en Jerry båt, det är inte den på bilden.
Vår båt är vit och blå samt har lampor på sidan som blinkar, tyvärr är det ljust dygnet runt så det blir först till hösten man kan ha lamporna, så cooolt !

Oj vad vi längtar tills nästa sommar, den kommer att köras flitigt och går som en raket
Hanne ( kidsens sommarkompis på ön ) har en likadan så det kommer att blir jätteroligt, kommer säkert att reta ngn men det bjuder vi på :-)


Fredagsmys


Idag har vi haft en bra dag och kväll :-)
Tin-Tin och jag cyklade ner till ICA Kvantum för att handla lite medans Teddi var med Vendela
Vi har haft underbart väder här i Göteborg.

Att handla mat är bland det bästa jag vet, eftersom kidsen ska till sin pappa på måndag så behövde vi inte så mycket och kvällens middag hade vi bestämt skulle bli hemmagjord pizza ( glutenfri) så det blev inte så mycket som det brukar
När vi är och storhandlar fyller vi oftast två vagnar med mat :-) och så tar vi en taxi från affären, jag har ju inte lyckats ta tag i ett körkort än.
Mat är det viktigast i mitt liv och när jag har kidsen finns allt hemma och det räcker till både en eller flera kompisar.
Fick höra av en kompis i veckan att snål det är du inte Marre, du är en generös människa och betalar för dig och det stämmer! Jag gör mer än gärna rätt för mig.

Det var så skönt att cykla.
Tin-Tin har ju fått min cykel men jag ska införskaffa mig en då det är ett enkelt sätt att ta sig fram på samt går snabbare än att promenera
Jepp jag använder hjälm ( iallafall när jag cyklar med kidsen) och är stolt över det, det är många som har det nuförtiden och det tycker jag är en självklarhet ! Jag tycker det ser illa ut när man möter en vuxen med barn och endast barnet har cykelhjälm.





Vi lyckades jättebra med pizzan och den blev supergod.
Sebbe kom förbi och vi har skrattat och haft så roligt.
Teddi fick en pizza från affären och det hände en liten olycka på vägen hem , pizzan var inte direkt platt när den kom fram men det gick ändå :-)
Gick en promenad för att köpa lite godis, min "kompis" Agneta på Tempo tyckte jag var jättefin i håret och hon är fortfarande besviken att deras stamkund inte gick vidare i Ensam mamma söker hihihi.
Jag är kändis på Tempo Skatås, haha alltid ngt !






Vi har suttit och vridit oss i soffan till Idol samt tittat på det nya programmet Kändisdjungeln som jag inte riktigt har fått grepp på men det blir nog ett roligt program.
Hoppas ni har haft en skön kväll
Hörs imorgon, våta drömmar!!!




Vad har jag gjort!!!!

Hjälp vad har jag gjort???? Låter helt sjukt men jag känner inte igen mig själv, vet inte om jag gillar min nya hårfärg eller vad..... 
Jag vet att det kommer att ta veckor innan jag vänjer mig, jag är ju så van att se mig som blondin, har ju alltid varit det, sen skadar det inte med förändring och jag är stolt över mig själv att jag vågade men det känns så konstigt.
Åh så jobbigt, vad ska jag göra?? Fastnar ju inte på bild heller så jag har ingen lust att lägga ut ngr bilder så ni ser hur djävlig jag ser ut haha
Jag tycker att håret lutar åt rött men men det blir nog bra.

Skönt med fredag och helg, vi har inga spikade planer men det lutar nog åt Liseberg.
Kidsen har ju årskort (åkband) och vi har inte varit där sen vi kom hem från norrland samt att det är inte många helger kvar som det är öppet.
Jag är ju en sådan kyckling, åker ingenting så jag får ju sitta och vänta, vänta och vänta. Ingen som vill hänga på och hålla mig sällskap ???
Blir nog till att jag hänger vid chokladhjulen :-), jag är ju spelgalen samt älskar choklad!!




Vem är det jag ser i spegeln ???





Ops vad det är ovant att vara mörkhårig, jag hoppar till varje gång jag ser mig i spegeln :-) och känner inte igen personen jag ser i spegeln.
Kidsen blev chockade när dom kom hem men tyckte att jag var jättefin !
Teddi har haft fotbollsmatch på Heden och dom vann med 4-0.
Det var en bra och underhållande match och jättefint väder ute så vi har haft en härlig kväll.
Det känns som att den här dagen bara har rusat iväg och jag har inte fått mycket gjort men så är det ibland.

Tin-Tin jobbar med min header så om ngr dagar ser min blogg annorlunda ut :-)



Nu blir det kvällsmat, Idol och Lyxfällan
Jag hade kunnat varit med där om jag hade velat, Josefin från Meter Film ringde mig förra hösten och ville ha med mig för att jag var så sympatisk och skulle göra bra tv men jag har ju inga problem med ekonomin så jag tackade nej
Jepp visst handlar och shoppar jag alldeles för mycket men jag lever inte över mina tillgångar
Jag älskar det programmet och ska alltid göra en budget när jag har sett det :-)
Denna månad ska vi göra en budget och leva snålt, måste ta tag i vårt shoppingberoende

Ha en skön kväll och våta drömmar!!!!


Makeover !!!



Imorse var tjejerna så fina när dom cyklade iväg till skolan, dom hade sina nya fina tunikor och leggings/jeans.
Jag har suttit på frisörsalongen sen halv tio men är nu hemma, har färgat och slingat samt klippt upp håret.
Känner inte igen mig själv men är såååååååååååå nöjd! Det känns jätteovant då jag har varit blondin i 35 år men jag känner mig som en helt ny människa.
Tyckte det var dags för en förändring .-)

Kidsen kommer att smälla av när dom ser mig hihihi
Vilken skillnad det är på att vara mörk och ljus, blev genast lite mer "go" i mig, har känt mig så beige.





Ska vända bilderna sedan :-)
Nästa gång kanske jag korkskruvs permanentar mig.
Tack Joakim på Göteborgs frisörskola för att du gjorde mig ännu snyggare !!!


Diabetesmottagningen

Tin-Tins hba1c var alldeles för högt, 7,4. Vi måste skärpa till oss och måste få ner det till 6-6,5.
Gjorde lite omställningar på pumpen, fick recept samt pratade med Dr och sköterska



Det har varit underbart väder här i Göteborg idag så Tin-Tin och jag promenerade hem från Östra sjukhuset, ja inte hela vägen, stannade på Munkebäckstorg och köpte frukt samt var på apoteket för att lämna in alla recept och mediciner som behövs.

När Teddi kommit hem och vi ätit middag, åkte vi ner till stan för att komma ut från kojjan.
Vi gick in i en skoaffär och gissa vad ?? Teddi hittade ett par jättefina skor som hon tyckte om så vi slog till, gick sedan in till Fiourucci där dom hade fått in jättefina tunikor från Saint Tropez så kidsen fick varsin :-)
Promenerade hela vägen upp till Avenyn och vidare till Korsvägen där vi tog vagnen hem.



Imorgon har jag tid hos frisören 09.30 och jag kommer nog att se helt annorlunda ut när jag går därifrån.
Jag hoppas jag har en ny färg :-) Teddi har fotbollsmatch på Heden kl 17.30, kom gärna och hejja på Qviding.


Hoppas ni alla har haft en bra dag, nu blir det idol och sedan läggdags

Våta drömmar !!





Tävling inom kort!

Känner att jag måste locka till mig mer läsare haha
Inom kort kommer jag att lotta ut ngt riktigt roligt så håll utkik :-)

Hba1c

Godmorgon!
Vilken härlig morgon, vi var alla på ett strålande humör :-)
Kidsen har cyklat iväg till skolan och jag ska fixa lite här hemma i kojjan
Jag tycker det är så roligt att så många har hittat till min blogg, TACK !!!



Min väninna Carola från Gällivare var nyfiken på Africana.
Jag är ingen duktig kock och recept är jag dålig på att följa, älskar däremot att äta mat och det bästa jag vet är ju att handla mat så här är en beskrivning :-)
Africana panna med kyckling, curry och grädde. En god exotisk rätt med kycklingfile i panna med grädde och curry serverad med skålar av skivad banan, jordnötter, mandariner samt mangochutney.
Servera tillbehören i skålar bredvid och låt alla matgäster ta för sig som de önskar.
Africana passar som bjudrätt (barn gillar den) till helgen eller fredagsmys.
Föredrar man kött så går det alldeles utmärkt med fläskfile.



Idag ska vi till diabetesmottagningen med Tin-Tin, vi går var tredje månad och mäter hennes HBA1C och pratar med läkaren mm. Jag hoppas verkligen att hennes värden har gått ner då dom har varit alldeles för höga sista halvåret. 
Vad är HbA1c?
Hba1c är ett blodprov som tas i armen eller i fingret och är ett mått på hur ens blodsocker har varit inställt under de senaste 4-6 veckorna. Provet analyserar hur mycket socker som fastnat på de röda blodkropparna.
Vid typ 1 diabetes är det önskvärt med HbA1c på 6%.





Myspys


Idag gjorde jag africana till middag, så gott och så länge sedan
Åkte ner en sväng till stan för att hitta skor till Teddi men det gick som vanligt inget vidare, vi får göra ett nytt försök en annan dag
Jag fick hem min juicy couture dress som jag har budat hem på Tradera, så fin och skön ( ett kap, fick den för 249 kr )
Nu ser vi idol och har dukat upp gott kvällsfika.


Det är en häftig diskussion på Johannas blogg ( mama.nu ) ang Bloggfamiljen Peters inlägg, haha tycker det är superkul då jag tycker hans inlägg var sååååååååå bra :-)







Imorgon ska jag få iordning min header, Tin-Tin har fått bilder och ska hjälpa mig så då hoppas jag min blogg blir snyggare :-)
Tack för att du tittar in, antalet besökare ökar för varje dag och det är superroligt !!

Ha en skön kväll och våta drömmar!!


Lediga jobb ???

Pigga och glada kids åkte till skolan imorse, Teddi har lite hosta så hon får vila från fotbollsträningen ikväll (dom tränar ju ute) jag har promenerat med Hanna och Chaplin i Skatås.
Vi tog 2.5 km idag då Hanna var upptagen på annat så vi hade tidsbrist men det var jätteskönt !
Jag har sådan träningsvärk att det är pinsamt, har varit ute två dagar i rad och kan knappt gå , hahaha
är så otränad men jag gillar när det känns att man har rört på sig.
Idag tvättar jag sängkläder och ska renbädda, det är så tråkigt men skönt när det är gjort.
Hittat lite jobb som jag har sökt, måste komma ut i arbetslivet snart innan jag blir galen

Ingen som vet ngn som behöver personal, jag är lättlärd, glad, lätt att ha att göra med och full med energi!!
Kundtjänst, ordermottagare, receptionist, telefonist, värdinna, alltiallo mm




Mina godisar :-)

Nu är mina goa tjejer hemma igen, Tin-Tin var dålig så hon kom hem från skolan strax innan lunch och Teddi har varit och spelat fotboll med sina tjejkompisar.
Sebbe kom och hälsade på och stannade på middag samt hjälpte Teddi med en svår svenska läxa, helt perfekt med kompisar som är lärare :-)

Vi har haft en trevlig kväll och som vanligt mycket skratt och bus.




Idag har jag läst en hel del bloggar ang årets Ensam mamma söker, självklart ska folk tycka och tänka i år igen och diskussionerna är i full gång.
Jag tycker det är ett trevligt program, fina sommarbilder och bra musik.
Jag tror på årets mammor och det är väl tur att vi alla är olika ? Gillar man inte programmet finns det ju en hel del andra kanaler och tv program att välja på och som vanligt så säljs ju mer tidningar om man har en bra löpsedel

Nu avslutar vi kvällen i morgonrockar i soffan framför tv:n

Tjingeling och våta drömmar!


Skatås 5 km

Idag började jag morgonen med att promenera 5 km i Skatås, underbart skönt och jag känner mig så duktig.
Har ätit gröt och ägg och ska åka ner till stan för lite ärenden
Idag ska jag även ta tag i att ringa lite samtal som jag har på min att göra lista, jag tror att mina grannar i uppgång A ska flytta, står flyttkartonger i fönstret så jag ska ringa min hyresvärd och se vad dom säger .-)
Tin-Tin är lite förkyld så hon hoppar dansen idag, det är min barnvecka och jag längtar så efter dom båda.
Denna veckan ska Tin-Tin hjälpa mig med bloggen, måste ju få in en header och finare design, har erbjudit henne 100 kr - mina kids gör allt för pengar haha



Tjingeling!

Ensam Marre söker!!!

Har haft en bra dag idag,Tin-Tin och jag har gjort en snabbis på stan och sedan har varit på en långpromenad i Skatås med en väninna och hunden Chaplin.
Vi ska spela bingolotto och sedan är det dags för årets Ensam mamma söker. 



Kommer ni ihåg förra säsongen ??? Jag kommer ihåg den med ett leende på läpparna,

Se här! 
andra videon ser ni här!



Detta var superkul och en upplevelse jag aldrig kommer att glömma, det var en vår av långa samtal och intervjuer, utfrågningar utan dess like :-)
Vi var 10 st utvalda mammor som fick åka på slutcasting i stockholm och sedan blev vi 6st som fick göra en annons i tv 3
Resan till Stockholm var inte rolig då jag hade dragit en visdomstand så jag tror jag åt ett rör treo på tåget upp
Var svullen i halva ansiktet och satt i intervjuer hela dagen och skulle visa min fina sida haha kunde knappt prata
Trodde det var helt kört men kidsen var så nöjd med resan till storstaden då vi sällan är i Stockholm :-)
Tin-Tin fotade allt i bilen till Meter Film ( Johanna och hennes kids var på samma tåg och vi förstod att dom skulle till samma ställe :-) )
Gissa om jag blev glad när dom ringde och berättade att jag var en av sex.
Jag pluggade hotell, restaurang och konferens och hade varit ute på praktik i endast tre dagar då det kom ett helt filmteam och filmade, efter det åkte vi hem till kojjan och det filmades mer
Vi var helt slut efteråt men hade så roligt, det var jättevarmt den dagen och hur varmt som helst i vår lilla tvåa på 49kvm
Ett filmteam, kameror samt en jättelampa som värmde som tusan - därav mitt röda fejs haha ( hade inte en tanke på att kolla sminket som hade åkt på tidigt på morgonen *asgarv*.)
Alla skumma frågor och för att inte tala om mina larviga svar, kidsen satt och gapskrattade och fick bita sig i läpparna för det skulle ju vara tyst i bakgrunden.


Jag trodde jag var smart och hade förberett med tacos men trodde ju inte att dom skulle filma samtidigt som vi åt, fy vad jobbigt :-)
Sent på kvällen när filmteamet åkt gick vi till pizzerian och kastade i oss varsin pizza

Vi är jätteglada för det vi fick vara med om och visst hade det varit en annorlunda sommar om vi hade gått vidare för inspelning men jag är nöjd och är glad att det inte blev så på ett sätt
Jag hade nog inte pallat allt runtomkring, vill vara anonym och är inte en tjej som vill stå i centrum på det sättet men visst hade vi kört på.

( signaturmelodin Det blir en sommar i Sverige igen sjöng vi Det blir en sommar med Marre och en massa grabbar men det blev ingen sommar med Marre)

Jag fick en brevhög av beundrare och träffade ngr, kidsen och jag gjorde en egen grej och jag har fått nya vänner tack vare tv3, dock fann jag inte kärleken men men har inte gett upp :-)

Jag är fortfarande singel så om ngn är intresserad så hör av er ! Ha hahaha 
gärna kåt glad och tacksam


Det som hade varit bra om vi hade gått vidare för inspelning hade varit Tin-Tins diabetes ( bra och bra men jag hade velat ge diabetesen ett ansikte, hur det är att leva och ha ett diabetes barn mm )
500 barn per år får diabetes och det är alldeles för mycket. 
Sen hade det varit skoj om vi hade fått visa världens bästa plats på jorden, Småskär, vår ö i Luleå skärgård,
mitt paradis :-)  Där solen är varje sommar :-)

Visst blev vi besvikna och ledsna när vi inte gick vidare (mamma, brorsan och kidsens pappa blev nog glada :-) ), all energi och alla förhoppningar som vi hade men det visste vi ju.
Jag kommer ihåg när Josefin ( hon höll i castingen mm ) ringde och berättade och när jag skulle ta emot kidsen samma dag var inte rolig, dom blev jätteledsna men samtidigt hade vi varit med om ngt som vi aldrig hade drömt om men det var en deppig dag.

Jag hade gissat på Johanna och Nina men trodde sedan att dom skulle ta in en blondin ( JAG ) men tji fick jag men men allt har sin mening, jag finner nog min stora kärlek när jag minst anar det :-)
Är man med i leken får man leken tåla men tycker faktiskt att Meter Film kan göra på ett annat sätt om det blir fler säsonger
Välj bara ut tre mammor- även om man vet hur det fungerar så tar det känslomässigt på en och framför allt för kidsens skull.


Dagens avsnitt var bra, blir nog en supersäsong och vi kommer att sitta som klistrade varje söndag kl 20.00.
Jag tycker mammorna var toppen och snygga
gillar Madde - jordnära och lugn
Helena - sprallig och galen :-)
Ulrika - enkel och stabil

= positivt

Skickar en hälsning till dom andra tre mammorna som inte gick vidare till inspelning och hoppas dom har hittat sin drömprins i ngt av beundrar breven :-)


Tjingeling och våta drömmar !


Lego smycken

Teddi ringde imorse och hade hittat en rolig hemsida med jättefina armband som hon önskar sig när hon fyller år.
Teddi fyller 11 år den 21 september och har en lång önskelista samt har börjat nedräkningen för kalaset.
Här är hemsidan med smycken och accessoarer mm, http://www.l8nyberg.com/
en tjej i Pajala som gör dessa och dom är jätteroliga och fina :-)
Lite bilder, titta och njut


Lördagsgodis



Tog en promenad till affären och köpte godis, så gott
Det var faktiskt riktigt skönt ute och min nya scarf värmde så gott :-)
Har haft en hemmadag igen, läst lite bloggar ( se mina länkar ) samt lyssnat på suverän musik.

Jag är ju sådan att om jag gillar ngt har jag det på mig det varje dag. Jag älskar mina rosa gummistövlar och jeans.
Saknar mina kids när jag inte har dom men på måndag är det min vecka igen och då blir det mer fart i Johanssons liv, så skönt
Såg att jag har mycket bilder på Teddi så här kommer Tin-Tin



samt en på hela familjen från Tunisien där vi var en vecka i maj






Instängd

Vaknade i tid till melodikrysset som var lika lätt som vanligt, fick lite hjälp från mor och far via sms.

Jag har en hemma dag och lyssnar på musik, idag blev det Markus, Ronan, Sebastian och så tror jag att Bryan får sjunga lite senare
Jag och alla grabbar hihihi



Vissa dagar tar jag mig inte ut, förstår inte varför jag är som jag är men det går bara inte. Jag känner mig bättre som människa och tar för mig mer den veckan jag har kidsen. Då är jag självsäkrare och vågar mer, skumt men så är det !

Funderar på att köpa ett par skor jag har sett som jag inte kan släppa, Tin-Tin vill också ha dom men om vi köper dessa så är det väl ok att ha likadana skor ??? 
Vagabond

Sen gillar jag dessa, behöver ju även ett par kvinnliga skor, vilka röstar ni på ??            :-)



köpa köpa köpa, fy jag är en shopoholic
Jag har även kommit på att jag behöver en snygg jacka,  en svart kofta och så är ju dessa från Odd Molly så fina



Hoppas ni har en bra dag och att kvällen blir galen och alldeles alldeles underbar
Här är en bild på mig och min väninnna i somras då vi är ute och käkar och tjatar, hon bor jättelångt borta och jag hoppas hon kommer hit snart igen, saknar dig!!
 


Italienskt mys

Sitter här hemma i min ensamhet och lyssnar på Eros Ramazotti och Laura Pausini, har tända ljus och så mysigt
Hahaha jag är en sådan romantiker :-) att det är pinsamt och vill ju helst inte erkänna det.
Imorgon är det melodikrysset kl 10.00 och sen ska jag nog ta en promenad till affären.  Jag har inga planer för dagen för det blir oftast inte som jag har planerat så jag tar dagen som den kommer.


Våta drömmar och ta hand om dig!


Ett tillägg
Ngn som vill åka med till Stockholm och se Eros Ramazotti ???? ÅÅÅH nu när jag har haft Eros kväll så känner jag att jag måste ta mig dit, han är ju såååååååå bra.

Kent, Savage Garden och garderobrensning

Suck vad trist det är när man inte har plats, vi har bara tre garderober här hemma och det är inte mycket på 3 tjejer, kidsen blir ju inte mindre heller.
Jag rensar min garderob och kläderna ligger utspridda i hela kojjan, lyssnar på go musik och det hade varit så gott med ett glas vin eller två men tyvärr har jag ingenting hemma :-)
Jag tänkte att jag skulle strukturera upp mina kläder bättre, det jag använder ska jag ha på ett ställe och det som är bra att ha kan jag ha på ngt annat ställe ( vart nu det ska vara ?? )

Jag är helt sjuk när det gäller att handla, har så mycket kläder som jag aldrig har använt, har till och med prislapparna kvar. Blir rädd för mig själv ibland.
Kidsen är hemma själva hos Peter då dom är på premiären av Cabare Lorensberg, Vendela och Ebba ska sova över och dom har nog mysigt. Pratade precis med Tin-Tin som inte var så sugen att prata med sin mamma för dom sminkade varandra haha mina godisar :-)




Paketet har kommit fram :-)

Idag kom min födelsedagspresent från Mette och Måns fram, paketet har ju varit på villovägar och jag har varit så nyfiken på innehållet , det var en jättefin sjal i en underbar färg som jag kommer att bära hela hösten.
Tack snälla M & M - den var superfin och I love it !!


Lunchgäst

Teddi är hemma från skolan idag då hon fortfarande är dålig men har precis åkt en snabbis till skolan för att vara med på dagens skolfotografering. Det ville hon inte missa så hon har gjort sig fin hela morgonen och tittat på film.
Stekte pannkakor och bacon till henne och nu väntar jag lunch gäst som jag ska bjuda på thaimat. 
Det blåser som tusan ute och är grått och trist, blir en tvätt och städdag idag. Kanske tar jag tag i sommarkläderna.



Kram på en stund !


Rekord besök :-)

Idag har min blogg haft mest besökare sen jag började blogga
Det känns jätteroligt men gissa om jag är nyfiken på vem som läser mina tankar och funderingar samt delar av mitt liv, jag hoppas ni tycker det är lite kul att se hur jag är och vad som händer i mitt liv.
TACK för att ni är inne och läser, skriv gärna en kommentar :-)

Det kom inget paket med posten idag så om det inte kommer imorgon ska min väninna ringa och gapa på posten,  tydligen är det ett stort vadderat kuvert, så spännande att jag dör, jag är ju så nyfiken på vad hon har skickat, !!!


Våta drömmar !



Dagens man

Fick precis en förfrågan om jag ville vara med i Dagens Man, ett "dejting" program som Carolina Gynning ska vara programledare för men jag tackade nej
Visst vill jag finna kärleken och det hade nog varit en superrolig grej men det blir för krångligt, skulle behövt ngn stans att bo i Stockholm och dom ville att man skulle vara tillgänglig flera dagar
Jag tror ju på kön i snabbköpet :-) Anser mig inte vara speciellt sökande utan det händer när det händer.

Teddi och jag har bakat muffins, dom blev jättegoda och snabbt gick det !
Hon är piggare så det blir nog skola för henne imorgon, det är även skolfotografering imorgon och det vill hon nog inte missa. 


snygg dubbelhaka hahaha
Dagens outfit
Linne:  H&M
Vita mjukisbyxor: Acqua Limone


Wow!

Bilden är från finest.se  behöver inte kommentera ngt, titta och njut !


Vart ska man gå??

Imorgon ska jag träffa vänner för en afterwork, ngn som har ngt bra förslag på ngt trevlig ställe som man kan gå till och njuta ett glas vin eller två ?
Jag har ju haft en alkohol fri sommar så det suger i vintarmen
Ni får gärna hänga på, ju fler desto roligare :-)

Emma 6 år, Emilia 11 år

Idag är jag hemma med en förkyld Teddi bus :-) så det blir ingen lunch med Hannele.
Vi får ta dagen som den kommer och vila samt umgås och mysa.



Idag fyller min kusins dotter Emma 6 år och vår sommarkompis Emilia från Boden 11 år GRATTIS !!
Jag hittade en rolig blogg igår, http://gizmolinas.blogg.se en tjej som är född och uppvuxen i Luleå men som nu gör karriär i Oslo, AnnaStina 


Emma


Emilia

Krama kudden

ska jag göra nu :-)
Det kom ingenting på posten idag men jag hoppas det kommer imorgon, jag är ju så nyfiken på vad Mette har skickat och jag älskar presenter.
Imorgon ska jag äta lunch med Hannele min fd arbetskamrat från Max Hotell i Luleå där jag arbetade som frukostvärdinna när jag var 15 år tills jag flyttade hit till Göteborg. Hannele bor här i Göteborg med sin familj i världens finaste hus i Torslanda. Det är så roligt att vi har hittat varandra igen och tyvärr ses vi inte lika ofta som jag önskade.
Nästa torsdag kl 10.30 kommer jag att göra mig mörk i håret, har bokat tid idag och längtar efter ngt nytt
"Blondes have more fun " jepp det kan jag hålla med om men just nu är mitt liv så tråkigt att det kan bara bli roligare hahaha Det ska bli så spännande, jag ska ge Joakim fria händer :-)
Våta drömmar och ta hand om dig !!!

En helt vanlig dag

Idag är det vardag igen och en helt vanlig dag i mitt liv
Jag har ätit upp tårtan så jag känner mig så svullen och äcklig. Jag kan verkligen inte ha godsaker hemma då jag har en stor förälskelse i sötsaker.
Idag ska kolla upp hårsalonger, måste göra ngt åt min polska hårfärg, utväxten är inte rolig och jag är trött på att vara blond.
Jag funderar på att göra mig mörk, ska kolla upp friserskolor då jag ej har råd att gå till en vanlig salong.

Idag har jag beställt ett namnhalsband till en person i min omgivning, dom är ju så fina så jag hoppas personen i fråga blir glad, jag blir förvånad över mig själv att jag är så snäll och omtänksam
Skvallrar till vem längre fram :-)

En väninna har tydligen skickat ngt med posten så jag väntar med spänning på brevbäraren
Skriver mer senare, här kommer bilder på det bästa jag har

 


Marre 35 år

Idag har det varit min dag hela dagen, TACK för alla gratulationer och att ni finns i mitt liv :-)
Väcktes av telefonsamtal samt sms och åkte sedan ner för att fixa hockeybiljetterna, var hur mycket folk som helst på Scandinavium men jag fick tag på bra platser.
Promenerade ner till Åhlens i det härliga sommarvädret som vi har haft idag, åt en god lunch och inhandlade tårta, ballonger samt serpentiner.

Jag älskar födelsedagar och ett måste är ballonger, lägenheten är full av färgglada ballonger, grannen frågade om vi skulle ha barnkalas haha och tyckte det var skoj att det var jag som fyllde år.
Carolina Gynning var på Åhlens för signering och försäljning av sin nya doft, jag blev glatt överaskad för den doftar verkligen ljuvligt samt levereras i fin förpackning och söt flaska, kanonpris 299 kr
Jag köpte en och fick den signerad men jag gjorde inte som alla andra tonårsflickor, fotade mig med henne, tog lite bilder vid sidan om i stället.



Kidsen kom hem efter skolan och Tin-Tin bakade en supergod blåbärspaj, dom hade köpt så fina presenter till mig, jag fick det fina mamma armbandet som jag hade önskat mig, ljus och nya grytlappar samt ett nytt klistermärke att sätta på dörren där det står "Varning för tonåring" - tack mina älskade döttrar, ni är bäst !!




Jag bjöd på thaimat samt tårta och vi har pratat i massor eller jag har pratat och pratat och pratat :-)
Teddi tycker jag är tjatig men jag har ju inte träffat mina vänner på så länge.
AnneLise och Martin gav mig så fina blommor och en jättefin väska som matchar till allt :-). Lite senare kom Malin förbi och hade med sig ett jättefint och underbart doftandes doftljus Voulspa  ( tydligen ngt nytt och populärt, jättecool design )






Idag fick jag även mitt andra efterlängtade halsband på posten med kidsens namn på, se denna hemsida, http://www.namnsmycket.se 
- perfekta presenter och jättefina.
En ny kaffekokare och pengar har även ramlat in på presentbordet



Blev så tomt här hemma när åkte hem till sig, kidsen sover hos sin pappa och jag saknar dom så fort dom inte är här hos mig
Jag är så nöjd med dagen, har fått så fina presenter och har ätit god mat, tårta och haft underbart sällskap.
TACK alla för att ni gjort min 35 års dag underbar !!
Love u



Jag vet att vissa bilder är konstiga men jag ska skärpa till mig samt fota bättre, vrid på huvudet hihihi
Nu när jag såg på dagens bilder så har jag inte en bild på kidsen och mig tillsammans, inte ens på oss alla som var här men men det kan bara bli bättre... håll ut  !!

Våta drömmar !!




RSS 2.0