Go girl !!

Imorgon finns Carolina Gynning på Åhlens City mellan kl 12-15 för att sälja sin parfym Go girl
Jag tycker hon är helt galet skön och hur cool som helst, känner igen mig lite i henne så jag kanske åker ner och köper mig en doft
Har såååååååå tråkiga dofter på badrumshyllan så det skadar ej med en ny, jag tycker jag är värd en ny god parfym eller vad säger ni ?



Jag är uppe tidigt imorgon för att fixa ärenden så om ngn vill käka lunch finns jag på mobilen
Fick precis gratulationer från Elias på Cypern som firar sin födelsedag för fullt , längtar tillbaka till Ayia Napas disconätter ibland samt dom underbara stränder som ingen annan vet om :-)

Hemkört

Äntligen har jag hittat en sida på nätet som kör hem mat, jippie  http://matservice.se
Jag älskar i och för sig att handla mat, det är verkligen det bästa jag vet men skönt att veta att det finns om det strular i planeringen.
Jag har ju dessvärre inget körkort så när vi handlar mat går vi ner till affären och sen tar vi en taxi hem, det är helt ok och inte speciellt dyrt men allt detta packande. Först ner i kundvagnen sen upp på rullbandet ( om man ej scannar själv men jag åker alltid dit på koll då jag glömde ta med en disktrasa en gång ) och sen ner i påsar och så upp igen hemma i lägenheten.
Det tar ju verkligen en till två timmar så har man tidsbrist så är det ju toppen.
Jag har suttit och gått igenom hela sortimentet och måste säga att det är toppen, man kan lägga in en lista som man kan komplettera mm och dom hade även ett bra sortiment av glutenfria produkter.
Detta måste jag testa ngn vecka då jag har kidsen hos mig.
Veckorna jag är ensam blir det att jag slarvar med maten, jag äter när jag är hungrig och är inte lika noga med vad jag stoppar i mig. 



Tin-Tin har ju diabetes och gluten så det är mycket mat i denna familj, mat mat och mat samt mattider,
egentligen så som alla ska äta men ibland står det mig upp i halsen. Känner mig som en mattant varannan vecka så då när jag är själv är det skönt att släppa det och göra som jag vill !

Imorgon fyller jag år :-) Jag älskar att fylla år men denna födelsedag har jag värsta ångesten för, jag har verkligen inget planerat och sådana här dagar saknar jag verkligen kärleken i mitt liv.
Ngn som skämmer bort mig med lite god mat och god dryck samt bara tar hand om mig, som överraskar mig på morgonen med pussar och blommor och som bara finns där men men
Mitt mål är att jag ska ha hittat mannen i mitt liv när jag firar 40 år och då ska jag även ha en större fest :-)

Kräftor hade inte varit helt fel, får dra ihop en kräftkväll framöver


Nu ska jag fixa naglarna och se på Lipstick Jungle.
Våta drömmar och ta hand om dig !!
 


Min egna födelsedagspresent

Idag kom min present som jag har beställt till mig själv
Ett namnhalsband i silver som det står Maria på, jättefint och ni hittar halsbanden på denna websida http://mittnamnhalsband.se/

Det ösregnar här så jag funderar på att göra allt som jag skulle ha gjort idag imorgon då jag ändå ska iväg tidigt för att köpa biljetterna på Scandinavium sen så har jag ju förmågan att skjuta upp saker till morgondagen :-(
Kidsen är nere på stan, tror dom letar en present till sin snälla mamma

Jag har fixat lite med papper, tvättat, duschat och tvättat håret, roliga dagar man har som arbetssökande ?? Not ! Är så trött på att gå hemma, jag måste verkligen hitta mig ngt jobb snart, får mycket mer gjort när man arbetar och det blir mer ordning på dagarna men men som jag alltid säger  -Det ordnar sig!

Kom ihop mig med kidsens pappa idag på telefon, vi är inte alltid överens men jag tror vi båda fick sagt det vi ville och jag tror vi pratar med varandra i fortsättningen :-) Det är inte alltid lätt men jag är glad att jag har Peter som pappa till mina kids, kunde inte haft ngn bättre och han sätter alltid barnen i första hand.
Peter och Rebecca ska ju ha bebis nu i veckan, det är sagt på fredag så det ska bli spännande, Totte ska han heta och tjejerna är så förväntans fulla och spända.

 

 


Luleå Hockey :-)

Imorgon kl 09.00 släpps Luleå hockey biljetterna så då kommer jag att ligga på telefonen eller om jag drar ner till Scandinaviums biljettkassa, måste ju ha bra platser :-)
Det är två matcher innan jul, den 5 oktober samt den 8 december och det är ngt jag ser framemot


Ska även kolla upp när Plannja basket kommer och möter Gothia.
Nu ska jag tvätta och sedan blir det en promenad till apoteket, fruktaffären och så ner till Ica Kvantum, jag har fått en tårta från affären som jag ska hämta ut
Tin-Tin ska få baka en blåbärs samt rabarberpaj imorgon så det är vad jag kommer att bjuda på
Funderar även på att ta ner sommarklänningarna/ kläderna till källaren, tror inte att jag behöver dom ngt mer, i och för sig ska det bli sommarvärme imorgon, dom har lovat 20-25 grader, tjoho

Väntar besked ang jobbet, ska bli spännande och se om jag får en till intervju, får jag jobbet så måste jag ta det, det är en bit bort men men får kämpa varannan vecka då jag har kidsen, säkert går det att mixtra med tiderna ( om jag har tur ) men allt ordnar sig !!!
 

Kommentarer!!

Nu har jag bloggat i en vecka och det skulle vara superkul att veta vem som är inne och läser min blogg
Det kanske inte är ngn haha, men om så kan ni väl skriva ngn kommentar ??
Jag tycker det är superkul att blogga men skriker fortfarande på hjälp av mina döttrar ang designen, dom har aldrig tid så jag får väl se om jag kan lösa det själv. ( Jag är ju inte så dum som jag ser ut, kan ju till och med skruva i en glödlampa )

Min goda vän Elias i Cypern fyller år samma dag som jag så jag får väl öva på engelskan och slå en signal på tisdag :-)
Imorgon är det min barnlediga vecka och jag har inga större planer, ska nog ta tag i motionen, äta lunch med mina vänner och så kanske det blir ngn vinkväll.
Om jag har riktigt tur så ska jag på intervju på tisdag och kanske har jag mig ett jobb i slutet på veckan.



På tisdag kommer jag att bjuda på tårta och kaffe så den som vill komma och fika är så välkommen, jag gör nog lite thai mat så det finns för dom hungriga
Mardrömmen är ju att ingen kommer, hjälp !! Kidsen och Sebbe har jag tvingat hit och så skulle Malin komma förbi. 
Mamma ville att jag skulle komma på ngn present, ngt eget - funderar ;-) ( får nog visa henne listan )
Nu är det läggdags, imorgon har Tin-Tin sovmorgon till kl 09.00 och sedan har hon sin första danslektion på eftermiddagen. Jag hoppas verkligen att hon kommer att gilla det då hon behöver ett intresse på fritiden.
Våta drömmar !!!


Sköna söndag!

Idag skulle vi vara duktiga och åka ner till biblioteket för att lämna igen böcker som är sena men tyväär var det sommarstängt på söndagar så jag får fixa det en annan dag.


Teddi hade sin första danslektion och det tyckte hon var superskoj
Kidsen har varit på kusinkalas och jag har städat sen blev tacos till middag.




Nu spelar vi bingolotto och hoppas på stora vinster, det är jackpots kväll hihi
Tänk vad roligt om man fick vinna 44 000 kr eller ngt annat skoj


Snabbis på stan

Idag har jag spenderat pengar :-) , kan tyväär inte berätta vad jag har köpt men det får ni reda på om ngr dagar/ veckor. 
Tin-Tin och jag åkte ner en snabbis till stan och Teddi har varit med Vendela. Här i Göteborg är vädret är skumt - ena stunden sol och den andra så öser regnet ner
Imorgon har Teddi sin första danslektion och sedan ska dom på kalas hos kusin Felix som fyller 11 år ( Grattis Felix )
Teddi och jag har mys i soffan och ser på sommarkrysset, ikväll är det bra artister, Tomas Ledin, Alcazar, Martin Stenmarck, Benjamin Wahlgren :-) och Markoolio.
Här kommer dagens outfit samt lite busbilder med kidsen



Dagens outfit
Top/ Tunika  Tessie
Jeans Crocker

Idag är dom nya Ensam mamma söker i Expressen , ska bli så roligt att se det i år igen :-)
Jag gillar Helena den blonda och spralliga, hon påminner nog mest om mig men alla tre verkar hur härliga som helst.
Spännande att se vart dom har varit i sommar, hur killarna är och om det blev ngn äkta kärlek
Det är säsongstart nästa söndag kl 20.00 på Tv 3, det tänker inte vi missa !


 Tjingeling!


Tin-Tin, Teddi och Lady Gaga

Mina älskade tjejer, visst är dom fina ???


Hittade även denna bild från i våras då dom hade kändis/artist klassfest, Teddi föreställer Lady Gaga och hon vann första pris.


Lördagsnöjet

Teddi vaknade tidigt imorse och var laddad för fotbollsträningen.
Hon tycker att det är så roligt och är så stolt över sina nya fotbollsskor som hon har fått av Urban ( brorsan )
Ubbe sponsrar Teddi med fotbollskläder,skor, benskydd mm.




Väckte Tin-Tin med en Juicy couture dress som jag har budat hem och vunnit på tradera, hon kom snabbt upp och den passade perfekt !


Jag lyssnar som vanligt på melodikrysset, har mamma på sms så jag får lite hjälp men idag var det svårt. Det är ett lördagsnöjje vi har i vår familj,  vi lyssnar varje lördag och sitter ute på altanen på sommaren om vädret tillåter, denna sommar har vi varit hur många som helst.  Mamma pappa moster morbror brorsan kidsen och kusin Klas med familj mm
Svennigt men superskoj :-)


Nya lampor

Idag har jag varit på en anställningsintervju, det kändes jättebra.
Jag hoppas jag gav ett bra intryck då jag kände mig lugn och svarade helt ok på alla konstiga frågor som man får
Ibland har jag förmågan att sväva ut som Tomas Di Leva men jag var duktig idag.
Det är inte varje dag man är på intervju och man kommer alltid på bra svar när man har gått där ifrån och har fått fundera lite
Jag håller tummarna för jag är sååååååååååå sugen på att komma ut och arbeta och detta jobb skulle passa mig perfekt.
Personen dom söker till denna tjänst vill dom ska ha lite riv i sig, ngn som kan förändra och se möjligheter och det känns som ett passande jobb för mig, där jag får köra över folk och tycka och förändra :-)
(Skojjar bara, jag är ju en snäll och omtänksam arbetskamrat )
Så här snygg var jag när jag sprang iväg till spårvagnen:



Dagens utfit:
Jeans: Crocker
Top: Tessie
Jacka: HM
Skor: Lacoste

Fick ett stort och roligt paket idag, tyväär glömde vi fotografera men gud vad Teddi och jag skrattade när vi gick från affären med det bärandes.
Det  var mina lampor som jag hade beställt från Ellos  ( jag är en riktig postorder/ internet handlande tjej ) och dom var jättefina, ibland kan man verkligen ha riktigt tur !
Jag är ju sådan att om jag gillar ngt köper jag fler men i olika färger så det blev en blå till köket och två lila till vardagsrummet




Vi har sett Kristallen på tv och det har varit en lugn hemmakväll med lite godis och popcorn, Teddi har somnat och nu zappar Tin-Tin hejvilt på kanalerna
Imorgon är det fotbollsträning för Teddi och jag ska lösa melodikrysset kl 10.00 sen åker vi nog ner till elgiganten för att titta på en laptop, Teddi ska få en i 11 års present, den hon har nu väger för mycket och är en mac.

Luften gick ur mig :-(

Vi som hade en sådan trevlig eftermiddag med god middag och fotboll
Tin-Tin har ju diabetes och hennes humör svänger hejvilt, hon kan ena stunden vara superglad men sen har humöret vänt på en sekund , att hon är på väg in i tonåren gör ju inte humörsvägningarna mindre. 
Jag har svårt att sätta gränser och att säga nej, vet att jag måste göra det ibland men det är inte lätt.
Ikväll bröt helvetet loss här hemma, helt plötsligt så var det ngt som inte var bra.
Hjälp !! önskade att vi bodde i ett hus utan grannar men men nu bor vi i ett lyhört hus i en liten kojja.
Mina grannar måste undra vad vi håller på med, gap och skrik och dörrar som smälls igen ( och det är inte ok )


Jag känner mig just nu som världens sämsta mamma men men det är jag nog inte ensam om att känna hoppas ni också har känt så ibland.
Det hela slutade med att kidsens pappa hämtade Tin-Tin så hon sover där, jag orkade inte.
Teddi har somnat, hon gillar inte när det är bråk här hemma, hon blir orolig och mår dåligt, Vem gör inte det ???
Tur att det inte händer så ofta.

Fick ett roligt besked, jag har vunnit biljetter till Skövdes uteställe Vatra som har premiär imorgon Johannas bästa fredag men tyväär blir det inget partajjande för min del, måste nog vara hemma med kidsen och mysa
TACK Johanna för att jag fick vinna men jag hoppas jag får komma och partajja en annan fredag :-)


Mål mål mål

Efter middagen hade Teddi fotbollsmatch så Tin-Tin och jag tog oss upp för Skatås backen för att hejja på
Fy vad den backen är jobbig, jag trodde jag skulle tuppa av på vägen hihih har så dålig kondition att det är pinsamt.
Första halvlek stod Teddi i mål och hon var jätteduktig, släppte bara in ett mål. Qviding vann med 4-1 och gissa vad ??? Teddi la ett mål och gjorde en jättesnygg nickning, jippie vad roligt!!!


Tin-Tin däremot tycker att det är så här roligt med idrott, dagen till ära har hon på sig sina nya idrottskor som vi köpte igår. Imorgon har hon gymnastik så hon ville gå in dom idag.
Måste erkänna att jag blev sugen på att börja träna igen, det är ju skönt att röra på sig och jag som har suttit still hela sommaren och bara ätit en massa gott måste nog komma igång.
Kanske köper jag mig ett par nya jogginskor för mina vita är nog 10 år gamla, ( måste ju vara snygg när man är ute och går ) :-)


Här har ni en bild på en stolt mamma och en överlycklig målgörare





Imorgon har jag ett spännande möte som jag är så laddad för så håll tummarna för mig !!

Pizza


Blev ingen minigolf igår då klockan gick så fort.
Jag är bra på att tjöta och förstår inte hur jag orkar ibland hihi
Kvällen var trevlig och blev inte alls som jag hade tänkt mig
En väninna ringde och ville äta lunch med mig idag så jag ska ta mig ner till stan
Måste fixa min hårfärg, utväxten är inte så sexig just nu och jag har bestämt mig att jag vill vara blond
Teddi har fotbollsmatch ikväll och om jag har tur vill Tin-Tin hjälpa mig med utseendet på bloggen
Tjingeling

Har nog bestämt mig för att beställa en smörgåstårta till tisdag, det kan ju komma ngn som vill fira min födelsedag :-)

Shopping

Tin-Tin har varit hemma idag men mår mycket bättre så vi åkte ner en sväng till stan
Jag bytte Teddis kompishalsband som hade gått sönder och så fixade vi idrottsskor och inneskor till Tin-Tin (se hennes blogg för bilder )
Det är mycket när skolan börjar efter sommarlovet, dom ska ha regnkläder, stövlar, skolsaker, idrottskläder mm sen blir det skoltröjor och skolfotografier
Tur dom har en arbetslös mamma som är rik som ett troll :-) och inte kan säga nej.

Jag är själv en riktig slösa, kan inte ha en krona på kortet utan att det bränner, hittade dessa i vår favorit affär Tessie
Var ju tvungen att köpa två likadana men i olika färger, alltid bra att ha och dom är fina till leggins och mina coola nya kängor, jag fastnar ej på bild men men jag bjuder er på dessa bilder :-)




Nu ska jag göra mig iordning för minigolf och sedan blir det väl en bit mat i närheten
Tjingeling !

Hjärnsläpp

Eftersom sommaren i norrland har varit så fin med sol och värme så har jag tyckt att vädret i Göteborg är underbart, vi har ju endast haft två regninga dagar på hela sommaren så jag är mer än nöjd.
Ikväll hade jag en ide att göra en utomhus akitivtet ( minigolf) och då är det ju en fördel om solen skiner eller att det inte regnar, har ingen aning om vad jag ska hitta på nu, ååååh.





Har hjärnsläpp men får väl ta det som det kommer och säkert kommer jag på ngt


Sol vind och vatten ....


är det bästa som jag vet
Sitter här i vår båt på Småskär, småkär som Teddi skriver och ja jag är kär i denna ön och detta liv !!




35 år

Om en vecka fyller jag 35 år och det ser jag framemot,  jag är ju helt rätt i livet.... på väg.
Herregud jag har ju två tonårsdöttrar, två små bratz på snart 11 och 13 år så jag är ju en ung och fräsch mamma/ kvinna ( haha )
Javisst rynkorna under och över ögonen blir ju inte fräschare men men har man haft ett liv med mycket innehåll så syns det och det är ju inte färdigt än :-) så värre blir det nog.  

Jag har och behöver egentligen ingenting men om jag får önska mig ngt så kommer här lite förslag/ exempel, vet ju inte ens hur jag kommer att fira min 35 års dag, ska jag bjuda hem folk eller vad ska jag hitta på ???






Jag har ju alltid gillat Pernilla Wahlgren och nu i höst spelar hon på Lorensbergsteatern på The Producers så ett besök där är ett måste :-) 
Eros Ramazotti är en annan stor favorit, han har släppt en ny cd.
Det finns inget härligare ( framför allt nu när hösten närmar sig ) än att tända lite doftljus/ljus, njuta av ett glas rött eller vitt vin samtidigt som Eros spelas i cd. Han kommer även till Globen i höst och det hade varit helt underbart men men jag har sett ett antal konserter med honom så jag stannar här i Göteborg.



Gillar silver och smycken så av kidsen har jag önskat mig ett armband, dessa mamma armband är så söta :


Blommor och choklad är ju också en favorit som går hem hos mig:


Och nu när jag börjar tycka om att laga mat har jag märkt att jag behöver en djupare stekpanna/ wok, vi är ju oftast många som äter här hemma så det blir storkok :-) och då behövs en större panna


Pedikyr, manikyr, massage, ansiktsbehandlingar, brynplock mm är ju sådant man önskar men som man aldrig tar sig tid för eller jag som spenderar pengar på annat onödigt



Nåja kommer inte på ngt mer, PENGAR behövs ju alltid så mamma  - Du har väl mitt kontonr  hahaha
Kondomer kanske jag behöver om jag ska ut och dejta eller hur gör man nu för tiden??
Det där var pinsamt men sån är ju jag ( ni som känner mig )

Tjingeling !
PS Kanske skulle jag sätta en ögonkräm på önskelistan :-)  DS

VAB


Gårdagskvällen var ingen höjdare, Tin-Tin mådde illa och helt plötsligt kommer allting upp, det blev en jobbig natt med blodsockermätningar och vätskekontroller. Jag kan inte minnas när mina kids var dåliga sist, jag blir lika ledsen jag men det är bara att bita ihop, led med TT när hon mådde som sämst :-(
Jag har varit helt slut idag och känner mig själv illamående men hoppas jag klarar mig. Har tvättat handdukar och rengjort hela badrummet.
Teddi är jätterädd att hon ska bli sjuk men det är ju tyvärr inget man kan göra ngt åt.
Om jag får magsjuka så ser jag det positivt att jag kanske tappar ngr kilon samt att jag skulle kunna lägga av med mitt nikotinintag.

Teddi har haft utflykt med skolan och var nöjd med dagen, nu har hon fotbollsträning och Tin-Tin och jag har bakat äppelpaj, mums.


Ett tecken på att hon är bättre är att hon har aptiten tillbaka
Jag har vab idag och kommer att vara hemma med TT imorgon också
En positiv och rolig sak som hände idag var att jag sökte ett jobb som jag ska på intervju på fredag kl 10.00 - så håll tummarna!!
Imorgon har jag ett annat intressant möte som jag ser framemot, hoppas bara vädret är bra så mina planer går vägen
Ta hand om er !

PS jag ska göra bloggen roligare men vi har inte varit på humör idag heller men det kommer..... DS

Förkylning på gång ???

Jag har inte känt mig på topp idag och sov uselt inatt men känner ändå att jag har fått en hel del gjort
Äntligen har jag fått ihop ett bra brev om mig själv samt en cv så nu är det snart dags för mig att få mig ett jobb, vem kan motstå mig ??? :-)

Tin-Tin har haft utflykt med skolan i Delsjön idag och var så glad när hon kom hem men efter en stund blev hon dålig, hon har redan lagt sig och har vi otur imorgon har jag en sjuk dotter
Det är på ett sätt mysigt när dom är lite hängiga för då blir dom som små barn igen om ni förstår mig rätt
Teddi är hos Sofia men kommer nog snart cyklandes hem.

Fick ett mysigt samtal idag, det kändes lättsamt och bra så jag ser framemot veckans händelse. Kanske har jag ny design på min blogg imorgon, Tin-Tin som är proffset på detta ska hjälpa mig, idag var hon inte på humör för detta och det är helt ok
Tjingeling!!

Bingolotto

Ikväll har Teddi, Sebbe och jag spelat bingolotto. Jepp det är sant och jag tycker att det är roligt, man måste ju spela för att ha chans att vinna och tyväär så var det som vanligt ikväll,  vi vann ingenting men skam den som ger sig  :-) !!!
Imorgon är det min barnvecka och det ser jag framemot, nu har vi äntligen kommit igång med veckorna efter sommarens aktiviteter och semestern.
Jag har lite spännande projekt på gång som jag berättar mer om längre fram, hörs imorgon
Våta drömmar :-)


Premiär för min nya blogg



Bättre sent än aldrig, jag är inte alltid så snabb med det nya som händer men nu har jag bestämt mig för att börja blogga
Här kommer jag att berätta vad som händer i mitt liv, mina funderingar och mina mål i livet
Tack Teddi för hjälpen med min blogg !!! ( se i mina länkar, där hittar ni mina döttrars bloggar mm )
Skriver mer sedan
Kram Marre


RSS 2.0