Presenter, julklappar och Uggs :-)

Oj nu är det flera dagar sedan jag skrivit ngt här, sorry och kul att ni saknat mig!!!
Tyväär har det inte hänt så mycket men jag ska berätta lite vad vi har hittat på.



Mamma och pappa är kvar och jag är så glad att mamma hjälper mig med kidsen och maten, jag hängde med på kidsens dans, Tin-Tin är så duktig, ( hon i röd tshirt ) Teddi har ju skadat fingret så hon fick titta på ( sitter i stolen längst in ) men nu har hon tagit bort bandaget och fingret är snart som vanligt, hon är duktig.


Kidsen säljer julblommor och kakor för skolan, ngn som vill köpa ??? Kakorna är supergoda, jag har köpt flera st och ätit upp dom också haha (snygg man är på bilden )

Jag trivs bättre på jobbet, har suttit på en annan plats i lite mer än en vecka men ska byta nu igen på måndag, det känns så skumt men men vi får se hur det blir
Jag gillar mina arbetsuppgifter men tyväär är inte detta ett kontor där man har det socialt och pratar, jag saknar det enormt och vet inte hur jag ska göra, tittar faktiskt på andra jobb men orkar inte riktigt
En sak som ska bli skoj är att jag ska på kurs i Stockholm den 19 november, det är Bolagsverket som har en kurs om firmaförslag och det ser jag framemot, mitt tåg går 05.54 på morgonen och den tiden är inte rolig haha.



Här är tjejerna när vi var på middag i brorsans lägenhet förra lördagen, mamma och pappa bjöd på tacos och vi hade med oss presenter som tack för att dom finns och alltid ställer upp för oss.
Jag har jag bjudit ut mor och far på middag på Taras på torsdag samt vi ska gå på The Producers där min stora idol Pernilla Wahlgren är med.


Vi ska även gå på bingolotto nästa söndag, sitta i tvstudion samt dom ska få gå på sin stora Idol Jerry Williams på Rondo och det blev dom så rörda över ( kul när man kan glädja dom man älskar )




Jag är så glad och känner mig lyckligt lottat när dom är här i Göteborg och hjälper till, denna veckan har ju kidsen haft höstlov men dom är nöjda och har vilat, varit på stan och har umgåtts med mormor och morfar.
Jag gick lite tidigare i torsdags och så slutade jag vid tre i fredags så det var skönt, känner att jag inte hinner med mina kids och framför allt hinner jag inte med mina vänner.
Jag är världens tröttaste och tråkigaste människa just nu, orkar verkligen ingenting och det känns inte bra - jag vill verkligen inte ha det så här men det är bara att bita ihop !!

Tjejerna och jag hade en shopping eftermiddag och det var mysigt, kidsen visade vad dom önskar sig i julklapp så nu har jag börjat inhandla julklappar, haha jag vet att jag är tidigt ute men jag gillar att ha allting klart tidigt så jag kan njuta av december.


Ni som känner mig vet att jag är galen när det gäller paket och att jag älskar julen.


Åh vet ni vad jag har köpt ??? Kommer inte att berätta vad jag har köpt för julklappar men jag har köpt dessa:


Uggs till mig och kidsen, kan ej hålla mig till jul så kidsen får dom så fort dom kommer hem (köpt på Tradera )
Till mig blir det ett par rosa och kidsen får bruna.


Jag har verkligen sådan tur ibland, var med i en tävling på nätet där man kunde vinna presentkort på Topshop och jag vann 2000 kr, tyväär är det inte min butik, vi var där för att shoppa loss men jag hittade ingenting.
Dyra och konstiga saker men kidsen fick välja vad dom ville ha så dom hittade varsina jättegoa tofflor och Teddi hittade en top. Jag har 1000 kr kvar men hittar nog ngt som jag kan lägga under julgranen :-)



Nu är kidsen ute på Halloween bus, jag ska lägga in bilder senare på dom :-) och sedan ska vi ha en myskväll med tv och popcorn.
Mamma och pappa har en ledig helg denna helg, mamma är inte pigg och har åkt på en förkylning men vi ska dit imorgon på söndagmiddag.
Det är härligt att kunna åka på söndagmiddag, hade varit toppen om dom bodde här jämt men men vi får njuta av tiden dom är här nu.


Här är en bild på min pappa, han är en riktig texttv och sport gubbe hihihi men så go och helt enkelt bäst !!
Pappa kan allt om priser och jag kallar honom Einstein :-), mamma har fått honom att köpa en keps så han ser ut som en riktig pensionär men stilig.
Kidsens pappa är i NY i ngr dagar så kidsen är hos mig men nästa helg är jag barnledig så då ska jag avsätta tid för mina vänner.
AnneLise och Martin är hemma från Australien och jag är så nyfiken på att höra om allt spännande dom har gjort och upplevt - välkommen hem !! samt Malin har ju kommit hem från BB med sin prinsessa Lovisa som jag bara har sett på bild (så fin)

Ta hand om er och njut av kvällen !!
Tjingeling !

Kappahl vintage stories :-)

Imorgon släpper Kappahl, Vintage Stories.
Hur mycket snyggt som helst :-)
Jag funderar på denna snygga jacka/päls, den är nog ej från vintage kollektionen, men är hur läcker som helst.




Imorgon blir det lunch med mamma och pappa, mysigt, så glad att dom är här hos mig :-)
Nu ska jag lägga mig så jag orkar imorgon
Ta hand om er, Tjingeling!


Mina önskemål på arbetstider

Idag har jag vilat och vilat, känner mig inte på topp men tänker inte vara hemma något mer från jobbet.
Imorgon är det min barnvecka och jag längtar så efter mina älsklingar.
Tin-Tin har jag inte sett på ngr dagar så det ska bli mysigt att krama henne och självklart även Teddi.
Teddi mår ok idag och känner sig bättre i fingret, hon är lite deppig för hon får ej spela fotboll, gå på dansen eller vara med på idrotten i skolan men det är ju bara en liten tid.
Dom är så olika mina döttrar, den ena älskar sport och att röra på sig och den andra är helt tvärtom, hon rör sig helst inte alls hihihihi



Jag hoppas allt blir bättre på jobbet, känns lite skumt att jag ska få ny plats men ser det som en nystart.
Jag sitter även och räknar timmar och försöker få ihop mina arbetstider så det ska fungera dom veckorna jag har kidsen, som det ser ut nu så fungerar det inte.
Tin-Tins diabetes innebär ju planering och framför allt tider på mat mm så nu är det alldeles för sent att ramla in vid halv sex och fixa middagen samt jag har ingen koll på vad hon äter på morgonen.

Jag hoppas min chef förstår att jag vill mixtra lite, om hon inte är trött på mig redan, men jag är den enda ensamstående mamman och får inte ihop det den veckan jag har kidsen
Jag har inte skaffat kids för att inte hinna umgås med dom, om några år flyttar dom hemifrån och då kan jag jobba dygnet runt samt den veckan jag är ensam.

Så här skulle jag vilja ha det:

Kidsens vecka:
måndag  08.00-16.00
tisdag  08.30-16.00
onsdag 08.30-16.00
torsdag 08.30-16.00
fredag 07.30-16.00 ( vi har morgonmöte så en tidig morgon får vi fixa) 

Egna veckan :
måndag 08.30-17.00
tisdag 08.00-17.00
onsdag 08.00-17.00
torsdag 08.00-17.00
fredag 07.30-16.30

Vi lämnar ju måndagar och dessa morgontider skulle jag kunna åka med kidsen 08.07. Då har jag även koll på vad dom äter på morgonen samt vi får en lugn och mysig morgon tillsammans.
Middagen skulle inte bli för sen om jag slutade kl 16 och vi skulle hinna umgås på kvällen med läxor, tv och mys. 
Detta skulle bli 3 timmar mindre i månaden och det tycker jag skulle vara underbart!
En halvtimmes lunch varje dag och skulle jag vilja ta en timme kan jag ju arbeta till 17.30 det dagar jag är ensam.

Nå ja vi får se, tror att dom är trött på mig men men gillar dom mig ej så får jag hitta mig ngt annat jobb

Mamma och pappa är ju här nu så imorgon hjälper mamma till med middagen, kidsen  ser framemot att dom är här och ska stanna så länge, vi kommer att hinna gå på Jul på Liseberg samt bara umgås och ha trevligt

Kram på er och ha en skön söndag kväll !!!!!!!!

Lycka och Olycka

Oj vad dagarna går fort och jag är så dålig på att blogga :-)
Veckan på jobbet har varit sådär, vi var ut och åt på tisdagskvällen och det var trevligt och god mat, jag gick faktiskt hem först, vuxenpoäng till mig men var helt slut vid halv nio tiden !!

Mamma och pappa har kommit tillbaka till Göteborg, dom ska stanna till den 24 november så nu har jag hjälp när jag behöver, helt underbart.
Mamma är sjukskriven till årsslutet och har inte bra i foten så hon ska ta det lugnt men stå vid spisen ska hon nog klara av  hahahaha

Jag trivs som ni vet inte på jobbet, kräks varje dag och har ont i magen men kände att det kan knappast bli sämre så jag tog mig i kragen och bestämde mig för att prata med chefen.
Hon är verkligen helt underbar, hon är bra på att lyssna, omtänksam och vi kommer bra överens.
Hon hade förstått och sett på mig att jag inte trivdes och jag berättade som det var att jag ej kommer överens med min rumsarbetskamrat
Ni kanske tycker att jag inte ska säga ngt efter två veckor på jobbet men näää där tycker jag helt annat, jag vill må bra då jag anser att livet är för kort för att må dåligt och vara olycklig ! 
Däremot ska man respektera alla människor men ibland kommer man inte alltid överens med en person och det fungerar inte.
Min arbetskompis som sitter i samma rum som mig är så olik mig och får mig att känna mig så liten
Jag blir nervös och vågar inte ens lyfta luren, allt jag gör gör jag fel känns det som och vissa kommentarer jag får är inte ok !
 
Vi pratar inte ens med varandra, hon har till och med sagt att här jobbar vi, vi har inte tid att prata - helt sjukt !

Nu ska jag ialla fall få byta plats och det känns kanon, visst känns det lite skumt också men jag är 35 år och vill tycka att det är roligt att gå till jobbet
Du spenderar så många timmar på en arbetsplats och för mig är det sociala jätteviktigt, jag har ju ingen att komma hem till varannan vecka så jag måste ju prata med ngn på dagarna hihihi

Min mardröm är att känna som dom flesta människor gör, längta tills fredagen så att det blir helg och ha värsta ångesten på söndagen för att det är jobb på måndagen. Fy !!

Så jag är stolt över mig själv att jag tog tag i detta, jag vill annars gärna sticka huvudet i sanden !!!!
Fungerar inte detta så får dom ta mig där ifrån, för mig är kidsen viktigast och att jag mår bra !!!!!!
Ni får tycka precis som ni vill men så här tycker jag, jag är glad att jag har ett jobb men det är inte det viktigaste i mitt liv.

Nog om mitt arbete.

I fredags var jag hemma från jobbet då jag har haft sådan huvudvärk varje dag och tror att när jag hade fått fram hur jag kände så släppte allt, jag var helt slut så jag var hemma och vilade.
När jag ligger och tar det lugnt ringer telefonen, det är Peter som ringer och är på sjukhuset med Teddi.

Mitt hjärta hoppade och jag blev jättenervös, hon hade klämt fingrarna i en dörr på skolan och hade fått sy, det var ett jättejack i vänster långfinger så nu har hon bandage och har lite svårt för att göra vissa saker
Fy min lilla tjej !! Hon är pigg idag men det var nog omtumlande för henne.


Här berättar hon om vad dom gjorde på sjukhuset mm



Teddi har varit här idag då hon inte ville åka ut på äventyr med sin pappa, mamma kom förbi då pappa åkte på travet så vi har löst korsord, vilat och fikat.




Min bästa Teddi, lite handikappad i ngr dagar :-)



En jätterolig sak som hände i veckan var att Lovisa kom till världen
00.50 den 15 oktober födde Malin sin dotter på 4140g
Grattis Malin och Jan till er jättefina flicka som jag ser framemot att lära känna och följa så länge jag lever
Hurra Hurra Hurra, morsan !!!! hihihi

Nu har jag en hemmakväll alldeles själv, ska vila så jag är pigg på måndag

Tjingeling !!!

Lång dag men börjar komma igång :-)

Idag har det varit en bra dag, jag tar för mig mer och mer och idag har jag ringt en del samtal
Jag har lite ideer hur jag ska göra lite längre fram och det känns bra, sen försöker jag att inte bry mig om vissa, alla jobbar vi på olika sätt och jag har varit helt galen när det gäller jobb men nu förtiden tar jag en sak i taget.
Vår nya receptionist var jättegullig och  kommer från Huddiksvall så det är en liten norrländska :-)

Det känns att jag har jobbat till 17.30, blev lite segt runt 16 tiden men fixade lite i min ensamhet i mitt rum då Karin gick hem lite tidigare. Jag var hemma vid 18 tiden och nu är jag helt slut så jag funderar på att lägga mig.

Imorgon ska vi ut och äta med jobbet 18.15 på Svarta Olivern, det ska bli gott och ännu en lååång dag, ska bli spännande och intressant att se hur dom är utanför kontoret. Ska ta med mig kameran och hoppas jag vågar fota lite :-)
Vad ska jag ha på mig??? Nåja det sover jag på men blir nog bara ngt vanligt. 
Jag är ialla fall jättenöjd med min hårfärg men hjälp vad jag tappar hår eller nu ser jag hårstråna, när jag var blond och ljus såg man inte hårstråna på samma sätt :-) 

Kram på er och jag ska försöka få in lite bilder och skriva lite roligare inlägg men just nu är jag så trött och känner att tiden inte räcker till

Tjingeling!!!!!



STOR kok :-)

Vi har haft en skön helg, Tin-Tin och jag hade en heldag på stan igår och åt lite tapas på El corazon
Teddi har sovit hos Vendela  så Tin-Tin och jag hade en myskväll.
Jättetrist att Sverige förlorade i fotbollen igår, vi zappade mellan Här är ditt liv, fotboll och Körslaget :-)

Idag har jag varit hemma hela dagen, kidsen har varit på dans och jag har lagat mat hela dagen så nu har jag lunch lådor hela veckan.
Africana med fläskfile, chilicorncarne, thaigryta, tacos samt köttbullar med potatis.

Hanna och Chaplin kom förbi och Hanna färgade mitt hår, nu är jag ännu mörkare och det känns jättebra !
Jag kommer nog aldrig mer att bli ljus, blondintiden är över :-) 

Jag tycker det är superskoj att Ni kommenterar mina inlägg och underbart att vi alla tycker och tänker olika, förstår bara inte att man inte vågar lämna sitt namn utan tycker anonymt - FEGT !

Imorgon börjar jag halv nio och jag har min barnfria vecka,  vi får en ny receptionist på jobbet och det ser jag framemot , jag hoppas verkligen att det är en pratglad tjej som jag kan tjata med :-)
På tisdagkväll ska vi ut och käka med jobbet och det kan bli spännande, en sak som är säker - jag ska i allafall hålla mig till Cola light :-) DS

Nu ska vi sova, Tin-Tin sover hos Peter så Teddi och jag har haft en myskväll.

Ta hand om ER !! Tjingeling!


Äntligen ledig !!

Nu sitter vi och tittar på Idol, gjorde glutenfri pizza till middag och det blev supergott
Jag har haft en hyfsad dag på jobbet, arbetsuppgifterna känns ok men förstår mig inte på folk
Varför kan man slappna av och vara trevlig bara för att det är fredag ??
Min mardröm är att leva ett sådant liv där man längtar tills fredagen och har ångest på söndagen för att man ska gå till jobbet på måndagen. Känner att det är så jag känner nu och det är inte mitt mål
Mesta tiden av dygnet är man på sitt jobb och det måste ju kännas ok, jag vill kunna tjata lite med mina arbetskompisar och drömmen är ju att man kan umgås utanför jobbet
Har jag helt fel eller är jag konstig ??

Vi hade fredagsfika idag och då fick jag vissa på kontoret att prata lite, jag är som jag är och antingen gillar man mig men jag tänker inte sitta tyst, tror vissa tyckte att jag var lite rolig, dom har tydligen aldrig haft en after work, det säger väl allt om detta stället, herregud men tyckte att det var bra om det kommer ngn som kan poppa upp stället haha ( vänta ni bara )
Nå ja nu är det mys med kidsen, dom har varit så duktiga denna veckan, kommit upp på morgonen och fixat eftermiddagarna jättebra, dom är bäst men detta fungerar inte

På måndag börjar det en ny tjej i receptionen och sedan kommer en ny tjej i vår grupp, det ser jag framemot och hoppas att ngn av dom kan arbeta OCH prata samtidigt !!
Vår receptionist vi har nu är toppen och hon gillar jag skarpt, vi sitter i rummen vägg i vägg och hon gör mina dagar samt vd är hur go som helst.

Mamma och pappa kommer ner igen nästa helg och kommer att stanna i ngr veckor, TACK för det ! Jag är så glad för all hjälp jag kan få, love u

Här kommer lite bilder:

 




Vet inte hur man vrider bilden och TT vill inte hjälpa mig hihihihi


Basket

Jag hade en hyfsad dag på jobbet igår, börjar få lite koll på vad jag ska göra och det rullar på men det är ingen riktig stämning
Jag är hungrig hela tiden och magen kurrar, pinsamt då jag sitter i ett tyst rum med min arbetskamrat hihi
Mötte upp kidsen efter jobbet, gick och käkade thai i kompassen och sedan åkte vi till Frölunda för att se Gothia - Plannja
Både kidsen och jag var jättetrötta och var inte hemma förrän vid 22 tiden.
Det var jättelite folk och en rätt tråkig match men naturligtvis vann Luleå laget Plannja
Här kommer lite bilder









Idag har vi haft en hemma kväll, ser Bonde söker fru och jag har rensat avloppet i tvättstället på toaletten, fy vad grejjer och framförallt hår det låg där hihihi
Det har varit stock i flera dagar men jag har inte varit laddad för att fixa det :-)
Ha en skön kväll, tyväär hinner och orkar jag inte blogga så mycket nu men när jag har kommit igång med jobbet och rutiner så hoppas jag bli mer närvarande här
Det har varit en bra dag på jobbet idag, jag gillar vår receptionist, vi tjatar lite med varandra, detta är en arbetsplats där man jobbar väldigt mycket och är koncentrerad, jag hatar ju tystnad och detta är superjobbigt
Jag hoppas verkligen att det blir bättre för annars pallar jag inte detta, visst ska man arbeta och vara koncentrerad men för mig är det sociala jätteviktigt, man måste ju kunna prata med varandra och ha lite lattjolajbans :-)
Kram och ta hand om er


De va la gött enna :-) HEJJA LULEÅ HOCKEY

Oj vilken dag och kväll
Idag kändes det jätteskoj på jobbet, jag vet vad jag ska göra och det rullar på
Fick mitt första samtal idag och det klarade jag galant, tog en promenad med en arbetskompis ( en kille ) och det var trevligt
Shoppade lite hos min kompis och mötte upp Sebbe för lite käk innan hockeymatchen
Vi åt på köttbullekafet haha och sedan promenerade vi till Scandinavium

Luleå ägde !! Frölunda var riktigt dåliga och matchen slutade hela 2-6
Så djävla gott !!! Jag har svullna händer och är lite hes men oj oj oj vilken match

Imorgon har jag kidsen och vi ska på basket, Gothia - Plannja
Nu blir det sängen

Tjingeling !!


Killen på bilden bakom mig var glad i början men han stannade inte kvar hela matchen hahaha !!


Jag är helt slut :-(

Dagarna har bara sprungit iväg och jag är helt slut efter mina första dagar på nya jobbet.
Det är naturligtvis mycket första dagarna, mycket nytt att lära sig och man vill visa sin bästa sida, jag känner mig helt snurrig men hoppas att det känns bättre längre fram, jag har varit så trött och det har snurrat i huvudet som bara den.
Mitt första intryck och mina känslor är väldigt delade, jag vet inte riktigt hur jag känner och vad jag tycker men det blir nog helt ok.
Det är vissa saker som jag tycker känns konstigt och som inte riktigt stämmer men jag får vara cool och lugn ett tag och känna efter innan jag vet hur allt fungerar.

Jag förstår mig inte på folk bara, är man inte intresserad och nyfiken på andra människor ????

VD är superbra och jag kommer nog att hålla mig till henne, hon vill ju även ha ngn som kan tycka och komma med ideer och hennes tankar och önskemål om hur hon vill ha det på ett kontor stämmer så bra med mina men jag känner inte riktigt att det är så, men det kan ju bli :-)

Arbetstiderna på kontoret förstår jag inte riktigt heller men det hoppas jag kunna ändra så det passar mig bättre, jag vill verkligen inte jobba i hjäl mig och komma hem sur och grinig till kidsen.

Kidsen är det viktigaste jag har och kommer i första hand !!

Jag vet att det är många som har det så men för mig är det viktigare med tid än pengar, min dröm skulle vara att jobba deltid men men ...
Sen är ju inte mina kids som alla andra, Tin-Tin har sin diabetes och vi har vissa mattider mm, hon kan inte vara hemma ensam och jag vill vara tillgänglig för henne och självklart även för Teddi.

Mamma och pappa har ju varit här men åkte hem igår lördag, det har varit toppen och jag har fått mycket hjälp. Jag har fått rena fönster, nyplanterade blommor samt mamma har tagit hand om kidsen och haft maten klar när jag har kommit hem från jobbet.
TACK för all hjälp, trist att ni bor så långt borta :-( !!

Det är verkligen inte lätt att få det att gå ihop, som ensamstående får man lära sig att pussla och trixa, hade varit skönt att ha ngn som kunde hjälpa mig men men nu är det som det är.
Om jag har tur så kommer nog mamma och pappa tillbaka snart igen, mamma är ju sjukskriven och pappa är pensionär så dom kan ju lika gärna vara här som i Luleå och brorsans lägenhet finns ju tillgänglig.
Det skulle underlätta enormt för mig nu i början då det känns som om jag kommer att jobba och stressa ihjäl mig. 

Så här ser mina arbetstider ut: varannan vecka 08.00-17.00 ( kidsens vecka ) samt 08.30-17.30 ( min barnfria vecka ), vi har en timmes lunch och fredagar jobbar man 07.30-16.30.
Detta kommer att bli superjobbigt, jag förstår inte hur mina veckor med kidsen kommer att fungera men får kämpa i ngr veckor innan jag får be om lite flex.
En timmes lunch känns helt onödigt för min del, jag går hellre hem tidigare samt den veckan jag inte har kidsen kan jag hellre gå in kl 08.00.

Här kommer lite bilder från veckan :

Middag på köttbullekafeet, mormor och Teddi har shoppat på stan och mötte upp mig när jag slutat arbetat.
( detta kommer att bli kidsens middagsställe i framtiden, ligger alldeles vid mitt kontor )


Teddibus :-)



Sliten mamma och nu arbetsmyra, fy hur jag ser ut men det har varit mycket dessa dagar :-)




På väg till jobbet i mina nya snygga byxor och tröja :-)



Här är mamma, pappa och Tin-Tin
Vi avslutar veckan med färska havskräftor och räkor, så gott och MUMSIGT !!



Teddi och Vendela på väg till klassfesten  :-)


Helgen har varit lugn för min del, kidsen är hos Peter och kommer till mig på tisdag då det är hockey på måndag
Frölunda - Luleå :-)
Ikväll blir det bingolotto och jag ska nog ta mig en promenad till solariet, känner att jag börjar få eksem när kylan kommer och det känns inte bra.
Vi har supertrist väder här i Göteborg, storm och regn - fy !!

Tjingeling och ta hand om varandra.


RSS 2.0